vrijdag 13 maart 2015

Catalpa nana

Oorspronkelijk stamt deze voort . Een dichtvertakte, bolvormige struik die, op stam (C. bignonioides) veredel uitgroeit tot een kleine, afgeplat bolvormige boom. Afhankelijk van de entplaats is. Wij leveren de bolcatalpa in meerdere maten.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!

Verschillende bolbomen leverbaar. Goedkoop thuisbezorgd met eigen bezorgservice. Het is de vorm van de trompetboom met de mooie bolvorm. A densely branche spherical shrub, that when grafted on stock (C. bignonioides ), can grow into a small, flat-toppe spherical tree.


Het snoeien van de bolboom kan in Juni en tussen November en . Catalpa nana boom twee stuks. Leuke bolboom op stam geschikt voor kleine tuinen. De bolcatalpa is makkelijk te onderhouden en is nauwlijks vatbaar.

De uit Zuid-Europa afkomstige Bolcatalpa is in een paar jaar tijd bekend en geliefd geworden. Kleine boom met dicht vertakte, bolvormige kroon. De trompetboom Nana is een bolboompje en heeft een brede kroon. De boom kan geknot worden om hem minder omvangrijk te houden. A-kwaliteit Bolcatalpa trompetboom uit eigen kwekerij.


De Bolcatalpa Bignonioides Nana is een mooie bolboom met groot helder groen blad. De compact groeiende, heel gesloten bolboom is perfect voor kleinere tuinen met goed . Ook in zwaardere maten leverbaar, prijzen op aanvraag. Deze Bignoniaceae heeft een . De hoogte na jaar is 450 . Het grote lichtgroene blad verkleurd naar geel. De boom heeft mooi groot blad en groeit heel makkelijk . De bekende Bolcatalpa met zijn grote frisse groene blad.


Nu bestellen bij Kwekerij . De bloeiperiode is mei - juni. Het zijn nogal vlezige, dikke en breekbare .

Please see our Tree Planting Guide before .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts