vrijdag 20 maart 2015

Stoofpeer st remy

Remy behoort tot een van onze beste stoofperen , draagt goed en regelmatig. Het is een hard groene peer die niet geschikt is voor ongekookte consumptie. Kom langs op onze kwekerij voor informatie en inspiratie!


Van alle peren bewaart Saint Rémy het beste: in stro tot twee jaar. Echte stoofperen ( St. Rémy , Gieser Wildeman) bereiden is leuk om te doen.

Saint Remy (Perenbomen) Een roodkokende stoofpeer. De peertjes worden geschil in vieren gesneden en ontdaan van de . De Nederlandse stoofpeer Gieser Wildeman smaakt fijner en zoeter dan Saint Rémy , waardoor je minder suiker nodig hebt. Ze wordt wel eens roodkoker . Binnen 2-werkdagen bezorgd!


Saint Rémy is een stoofpeer met grote brede vruchten die groen van kleur zijn. Saint Rémy : deze peer heeft een groene schil, is vrij groot en heeft zeer fijn vruchtvlees.

Indien je een buitenlandse stoofpeer koopt is dat meestal Saint Rémy. Vrij grote stoofpeer , die stevig blijft bij het koken. Op onze kwekerij zijn ze verkrijgbaar in laagstam halfstam en hoogstam. Dit product is niet langer beschikbaar. Na jaren van stoofperen koken - groentewinkel vind ik de giezer wildeman en de saint remy even lekker alleen bij de saint remy iets meer suiker.


Deze grote, brede peer is roodkokend en Lang te bewaren. Voor stoofperen is de keuze makkelijk, je kiest voor de Gieser Wildeman of de Saint Rémy. Mijn voorkeur ligt bij de Gieser Wildeman, omdat . Remy gekookt zijn voorgegaard en kant-en-klaar voor gebruik.


Spring naar Recept voor gekookte stoofperen ( St Remy of Gieser Wildeman) - Allereerst maar het traditionele recept voor stoofperen , zoals we . Rémy en Pondspeer) niet tot pulp koken en toch niet op kleur zijn gekomen. De rijke kleur, die stoofperen pas na lang stoven op het aller-. Bloeitijd: April Kleur bloeseWit Bladeren: . Rode stoofperen kun je op vele manieren bereiden: in rode wijn, port,.


Koop of Verkoop stoofperen op Marktplaats. Verse hand geplukte, ongespoten st.

Nog circa kg stoofperen saint remy te koop. Land van herkomst: Nederland. Eigenschappen: Leeftijd: ca.


Saint Rémy : wellicht de beste stoofpeer , groene schil, vrij groot en . Stoofperen zijn harde, droge peren, die niet rauw gegeten kunnen worden. Een andere stoofpeer die te koop wordt aangeboden is de Saint Rémy. Deze stoofpeer is groter en iets zuurder dan de Gieser Wildeman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts