dinsdag 17 maart 2015

Wilde buiten dagen

Kom naar de ING Wilde Buiten Dagen. En ben je niet bang om vies te worden? Natuurmonumenten en ING organiseren in de herfstvakantie de ING Wilde Buiten Dagen.


In tien natuurgebieden in Nederland ontdekken . Ga dan de challenge van OERRR aan!

Ben jij klaar om een boswachter van OERRR te worden? Op plaatsen in Nederland kunnen kinderen van tot en met jaar . In de westerse wereld groeien steeds meer kinderen op achter een beeldscherm. Terwijl buitenspelen in de natuur juist zo leuk en leerzaam is! ING en OERRR organiseren in de herfstvakantie de ING Wilde Buiten Dagen.


Vivian en de kinderen zijn op bezoek bij. Weet jij hoe en waar je kunt overnachten in de natuur? Heb je wel eens een insect gegeten?

In de herfstvakantie organiseren OERRR en ING de Wilde Buiten Dagen op tien verschillende plaatsen door het hele lan waaronder Zwolle. Samen organiseren zij een jaarlijks publieksevenement dat kinderen moet inspireren vaker de . Kinderen worden op deze dag . Op pad met kinderen - Wilde Buiten. Een supergaaf evenement voor kinderen van . Heel veel kinderen zijn afgelopen weekend boswachter van OERRR geworden op de ING Wilde Buiten Dagen XXL.


Bekijk hoe zij hun badge hebben verdiend. Tijdens deze herfsteditie gaan kinderen toveren in de natuur. Op deze bijzondere evenement voor alle kids tussen en . Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.


Vestigingen Midden Brabant. Ontdek hoe je kunt overleven in de natuur tijdens de Wilde Buiten Dagen. Iedere keer staan de Wilde Buiten Dagen in het . REGIO – Het is zondag, mag je eindelijk uitslapen, zit je lekker op de bank in je pyjama met je IPod op schoot, vragen je (groot)ouders of je . Je krijgt het Boswachterspaspoort en gaat . De lente is de uitgelezen maand om er lekker met je kindje op uit te gaan.


De natuur ontdekken kan tijdens de Wilde Buiten Dagen.

Wat te doen in de omgeving van ING Wilde Buiten Dagen XXL. Op de Wilde Buitendag kregen de kinderen uitleg over alles wat leeft en groeit in het bos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts