dinsdag 31 maart 2015

Elfenland spelregels

Zijn de spelregels ook ergens in een Engelse vertaling verkrijgbaar? Reageer op deze vraag Misbruik melden. Opmerking Enrico: In de spelregels is tevens een variant met stadskaarten.


Verschillende types van transport moeten in verschillende gebieden aangewend worden. Na lang zoeken eindelijk een exemplaar van Elfengold gevonden, maar helaas een Duitse versie.

Dat maakt op zich niet zo uit, maar mijn . Deze speciale editie bevat het . Dat is jaar na de eerste uitgave. Een soort jubileumseditie dus. De enige wijziging in deze uitgave is de compactere doos.


Elfenland jubileumeditie - ontbrekende spelregels. De spelregels blijven gelijk en . De Amerikaanse spelregels zijn op dit punt iets duidelijker: a player may not .

SPELREGELS KÖNIG DER ELFEN. Wat te doen met de blokkade? Vind elfenland op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Doos iets beschadigd op de randen. Spelregels beschikbaar in het.


Enterprise, nils holgerson, de avonturen van, Vendatta. EquityLaw zeilspel, number . Spel is compleet en in zeer goede staat. Het betreft hier een duitse doos met zowel duitse als nederlandse spelregels. Spielanleitung: Originele spelregels. Zo moet je niet hele tijd grijpen naar de spelregels ! Tweedehands spellen en puzzels voor iedereen betaalbaar.


Leuk om te zien in de spelregels is het . Alle spelmateriaal is 1. Dit spel bevat Nederlandstalige spelregels.

Duidelijke spelregels en een beetje spanning en sensatie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts