woensdag 25 maart 2015

Elektrotrekker

Steenks Service heeft een ruim aanbod nieuwe en tweedehands elektrotrekkers te koop en te huur. Tevens leveren wij ook maatwerk voor uw speciale wensen! Voor iedereen een voordeel. Een elektrotrekker is een klein elektrisch aangedreven voertuig dat allerlei objecten op wielen kan verplaatsen of kleine hoeveelheden goederen kan vervoeren . Verhagen Leiden is sinds begin jaren negentig fabrikant van elektrotrekkers.


Deze zware elektrotrekker is het topmodel in het Spijkstaal trekkerprogramma.

De driewielige elektrotrekker 3is uniek te noemen. De 3is voorzien van een krachtige Volt - kW AC motor en geschikt voor het verslepen van lasten . Bradshaw heeft een brede range elektrotrekkers die gemaakt zijn voor uiteenlopende applicaties. Vind fantastische deals in . Deze elektrische trekkers zijn onder andere . De EZS 130: klein van stuk - reusachtig van daden.


Het gamma werd ontworpen voor . Elektro trekker voor CC-karren (t).

Onze gebruikte elektrotrekkers worden in complete nieuwstaat gelever inclusief officiële keuring en garantie. Met Toyota en BT zijn de beste merken in ons . Nog meer rijcomfort door de ergonomische bouw: meer beenruimte, geveerde stoel en elektrische verwarming. Nog hogere prestaties en minder onderhoud . Een van de meest efficiënte manieren om intern transport te realiseren is door wagens met wielen te combineren met de trekkracht van een elektro trekker.


Met een elektrotrekker vervoert men geladen aanhangwagens. Snelheid maximaal, Circa km per uur. Aandrijving, Voorwiel aangedreven. Beagle 3drive, beagle, transporter, elektrotrekker.


Onze Climax- elektrotrekkers kunnen uw zwaar werk zelfs verlichten en aangenaam maken! Zware toestellen verplaatsen is niet langer een lastig karwei. Troostwijk verkoopt elektro trekker voor Overtollige gereedschappen en aannemersmaterialen in Nederland. Online veiling van Garage . Dit maakt het mogelijk om de elektrotrekker in te zetten tijdens meerdere shifts.


Leverbaar in twee varianten waar de bestuurder het voertuig staand of zittend . Fendts elektrotrekker over drie jaar in productie. Fendt presenteerde op zijn jaarlijkse persconferentie de e1Vario, een elektrisch . Bent u op zoek naar een elektro trekker voor uw bedrijf?

Met onze lease calculator krijgt u direct een indicatie van uw maandelijke kosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts