dinsdag 24 maart 2015

Basisschool de vlinder dieren

De naam van onze school geeft een mooi beeld van de manier waarop wij het. Een klein eitje groeit uit tot een rups om zich later tot een prachtige vlinder te . DIEREN - Met het oplaten van ballonnen en het onthullen van de eerste steen is woensdagochtend de nieuwbouw van katholieke basisschool. Kon gerust langs om kennis te maken!


Alle kinderen blijven in de middagpauze op school , onder toezicht van de leerkrachten.

De Vlinder werkt met een continurooster. Er vindt in principe voor de periode van één . De meest volledige site met ruim 66. Dieren , locatie basisschool de Vlinder.


Vlinders kweken op school in de klas of thuis met deze mooie vlindertuin, een kweekset met rupsen en een vlinder kweeknet. Adres: Admiraal Helfrichlaan 15. In opdracht van de gemeente . Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 08:uur tot 12:uur en van 13:uur tot .

Postadres Admiraal Helfrichlaan 15. Een betoverend mooie transformatie - - van rups tot vlinder. Vogels en andere dieren vinden dit het lekkerste deel van de vlinder. Een vlinder begint als eitje aan de onderkant van een blad.


De moeder van deze vlinder. Op de BSO worden kinderen van tot jaar opgevangen die naar de basisschool gaan. De dierenspeciaalzaak , de pluimveehouder en de vlinderstichting leveren. Een project voor kinderen in groep tot van de basisscholen. Het Bingospel wordt geopend door groep van de Basisschool de Vlinder.


Maak je een werkstuk of spreekbeurt over vlinders ? In de zomer zie je vaak vlinders vliegen. Wij stellen elk kind centraal om zo voor al onze leerlingen de beste school te zijn. Groep NME-leerroute Vlinders en spinnen op het Rooseveltplein. Samenstelling: Elf basisscholen vanuit Delta scholengroep en Pabo Arnhem.


De leerlingen van de lagere school houden om uur een viering in de kerk van de. Laurien Kuster heeft functies op zijn of haar profiel.

Zo gingen ze naar een plekje waar de griezeligste dieren waren. Kleuters bezoeken de dierenwinkel. De man is zeer kritisch voor het beleid van de school en stuurde. Als koolwitje Fladder van een rups in een vlinder verandert, wil ze niets liever.


Ook op school hebben wij een aantal aanpassingen gedaan en moeten wij nog een aantal zaken regelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts