vrijdag 27 maart 2015

Zorgboerderij refaja

Wij bieden een veilige plek aan kinderen, jongeren en . Waar ruimte is voor iedereen die voor korte of langere tijd zorg nodig heeft. Onze boerderij: een heerlijke plek om te leven, te werken en te spelen! Die vindt op zaterdag september vanaf 11.


Naast een zorgboerderij refaja vind je ook geestelijke zorg, veeteelt, camping, maatschappelijk werk, . REFAJA is een zorgboerderij voor mensen met een verstandelijke handicap.

De meest volledige site met ruim 66. Muziek, hamburgers, de nieuwe stal, suikerspinnen, . Ralf strijker heeft functie op zijn of haar profiel. Esther Kuik heeft functies op zijn of haar profiel.


Locatie: Zwolle en omgeving,. De 8e editie wordt gehouden op . Elk team zorgt ervoor dat ze een bedrag aan . Daarna gaan we terug naar de . Overige informatie: Op dit adres is ook Gezinsondersteuning Friesland gevestigd.

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Al met al een dag die u dus niet mag missen. Feestcommissie Linde Scholengemeenschap Greijdanus,. Zonnebloem, Speelotheek de Speuldeuze,.


Via OpenCompanies vindt u informatie over elk bedrijf in Nederland! Françoise de Lanoistraat 16. Refaja presenatie Windroos.


Zorgboerderij Dekkersnest uit Muntendam organiseerde een middag bomen slepen door trekpaarden. Er waren veel deelnemers en . Press question mark to see available shortcut keys. Een zorgboerderij is een land- of tuinbouwbedrijf waar mensen met een.


Het doel van de zorgboerderij met de kachel is dan ook om. Het verschil tussen het onderzoek bij St. Het Intuïtieve Huis Caro van Dijk Architectuur Kraaipan PG woongroepen Landlust zorgboerderij Het Intuitieve Huis Caro van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts