vrijdag 20 maart 2015

Liguster atrovirens winter

Om een mooie haag te verkrijgen adviseren wij . De wintergroene liguster ( ligustrum vulgare Atrovirens ) is een makkelijke en snelgroeiende liguster die zeer gechikt is voor een wintergroene haag, alleen bij. Gratis bezorging vanaf 5-. Kan in de winter zijn blad verliezen. Uw tuin verrijken met een mooie, wintergroene haagplant?


Sterk, lekker te snoeien en.

Ligustrum , Thuya atrovirens of dergelijke . De Atrovirens blijft in de winter. Ook in de winter zorgt deze groenblijvende haag voor de nodige. Eine sehr beliebte Heckenpflanze und Vogelschutzgehölz.


Stark duftende, weisse Blüten . GROENE LIGUSTER ( ligustrum ovalifolium), de perfecte haagplant, wintervast , wintergroen , zowel . De wilde liguster is een snelle groeier die in de winter afhankelijk van de laagste temperatuur zijn bladeren behoudt. Omdat de plant goed tegen snoeien kan, .

Zijn bloemen zijn heerlijke geurende, kleine bloempluimpjes. In zachte winters groenblijvend. Liguster , Ligustum vulgaris maat 1-120. Volledig winterharde en immer groene haagplanten met donkergroene bladeren. Bij strenge winters laten ze ter bescherming het blad vallen, maar met zachte winters zal het blad er.


Het halfwintergroene blad is donkergroen met . Wintergrün bedeutet, dass der . Mithilfe seiner robusten, unkomplizierten Eigenschaften. Deze liguster is een dicht vertakte struik die goed kan dienen voor een strakke of lossa hagen, alsook voor vakbeplanting. Dit is afhankelijk van de winter , streng of niet. Een matig groeien bladverliezende winterharde liguster met groene, . Haagliguster is in principe wintergroen , maar het is mogelijk dat de plant een deel van het blad . Geschikt voor sterke snoei.


Wordt veel toegepast, sterke haagplant, minimaal twee keer per . Er gehört zwar nicht zu den . Pflege Damit sie besonders dicht wächst, sollte sie unbedingt mindestens einmal im Jahr zurückgeschnitten werden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts