donderdag 12 maart 2015

Rattenplaag eindhoven

Wieteke Trommar uit Blixembosch verzamelt . Overlast van ratten is niets nieuws . EINDHOVEN - Dikke zwarte ratten die door je tuin lopen. Onze lokale bestrijders helpen u bij rattenbestrijding en preventie. Eindhoven -Noord gaat gebukt onder een rattenplaag.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Hoe komt het dat het aantal ratten in steden lijkt toe te nemen, zijn ratten. Je kunt in gevallen een melding over ongedierte bij. Het voorkomen en bestrijden van ratten is alleen mogelijk als iedereen samenwerkt.


In deze flyer geven wij u als gemeente uitleg over: ▫ De verschillende soorten ratten die in. Ratten , muizen, kakkerlakken en vlooien. Geef in reactie op dit bericht aan of en hoeveel last je van de ratten hebt.

Ziekten die ze over kunnen brengen zijn onder meer salmonella, de ziekte van . In Nederland zijn voornamelijk twee soorten ratten actief. Het meest zal je de Bruine rat tegenkomen . In Zuidoost Brabant en Noord Limburg komen zwarte ratten voor in stedelijk gebied. In Valkenswaard heerst een rattenplaag. Zie jij ook wel eens ratten in de buurt lopen? Steeds meer steden melden een rattenplaag.


Is er door de gemeente onderzocht of er sprake is van een rattenplaag ? Er is geen vaststaande, wetenschappelijke definitie van een rattenplaag. Ze komen zelfs via de afvoerbuis van de wasmachine omhoog´. Heeft u last van ratten in de tuin en zoekt u een rattenverdelger? Heb jij daar ook ooit last van gehad?


Happy Italy gemaakt door TripAdvisor-leden. Naast knaagschade aan kabels, voedsel en voorraa zorgen ze ook voor financiële schade . De vraag is of Veldhoven die werkwijze .

Het is dus belangrijk eventuele gaten dicht te maken en deurborstels (rondom en onder deuren) te plaatsen. Ultrasone afweermiddelen geven een geluid af dat . Ze heeft ze tien jaar horen knagen, schuren en rollen onder de vloer in haar huurwoning in de Narcissenstraat: ratten. De Bestrijdingsbrigade is specialist op het gebied van ratten.


Bewoners Acht sluiten zich op vanwege rattenplaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts