vrijdag 27 maart 2015

Latijnse namen organen

Lichamelijke, doorsnedes, bloedvaten en richtingen. Het menselijk lichaam heeft vele organen , lichaamsdelen die allemaal hun functie hebben. De bouw der organen wordt bestudeerd in de anatomie.


Medische terminologie - Anatomie en fysiologie - Spijsverteringsstelsel - dolfijnwoordjesleren. Overhoor jezelf in het Engels, Frans, .

Met het oor (medische naaauris) wordt geluid waargenomen. Bekijk het overzicht van alle organen die het menselijk lichaam bevat: van hersenen tot maag. De belangrijkste organen zijn de hersenen, het hart, de maag en de. In de afbeelding hieronder zie je de opbouw van het skelet en de namen van alle botten.


Het verbindt de organen , weefsels en alle delen van het lichaam . Liggingen betreffende organen. Hier horen ook de geslachtsorganen en de rol van de hormonen bij. Latijnse naam voor deurbewaarder, .

Zeven opmerkelijke organen die alleen bij dieren voorkomen. Organen voor de opname, vertering en uitscheiding van voedingsstoffen. Cel weefsel orgaan orgaanstelsel mens. HOE het orgaanstelsel werkt, WELKE organen er bij betrokken zijn, met minimaal latijnse namen.


Spijsverteringsorganen Spijsverteringsorganen Spijsverteringsenzymen Spijsverteringsklieren en spijsverteringsenzymen Ph verloop Ph van de voedselbrij in . Nederlands Juiste term Foute term . Het stelsel van de in serie geschakelde organen wat de spijsvertering verzorgt. We kunnen voor de maag verschillende benamingen tegenkomen, namelijk: . Een cel van Corti is een haarcel in het orgaan van Corti in het oor. Positie van het binnenoor en evenwichtsorgaan ten opzichte van het middenoor en uitwendig oor. De drie wanden hebben elk een eigen naam en functie. Ziekten en syndromen met eigennamen.


Coeliacusblock : het “ganglion coeliacus” is een zenuwknoop die organen in de. Tinycards by Duolingo is a fun flashcard app that helps you memorize anything for free, forever. Het spijsverteringsorgaan bestaat eigenlijk uit een één lang kanaal dat van de.


In deze anatomische atlas worden de orgaansystemen op een goede wijze in . Een orgaan bij de man, zo groot als een kastanje en onder de blaas om de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts