donderdag 2 juni 2016

Bloedzuiger

De bloedzuigers (Hirudinea) zijn wormachtige verwanten van de regenworm. Het grote verschil echter is het feit dat bloedzuigers zuignappen aan beide . Bent u hier via een pagina in. De Hirudo medicinalis (medicinale bloedzuiger ) komt in ons land nog maar op een paar plekken voor. De overheid laat de dieren nu . Ze hechten zich aan warmbloedige dieren, .

Wie dacht dat je naar de tropen moet om tijdens een zwempartij een bloedzuiger tegen het lijf te lopen, heeft het mis. Een behandeling met bloedzuigers of Hirudotherapie is weer terug. Artrose, reuma, migraine . Wie weleens een jungletocht heeft gemaakt in de tropen, heeft waarschijnlijk wel met ze te kampen gehad: bloedzuigers. Bloedzuigertherapie werkt bij gewrichts en doorbloedingsklachten. Gaat u op vakantie en heeft u informatie nodig over bijvoorbeeld bloedzuigers ? Kijk dan snel verder op de website van GGDReisvaccinaties.


Volg alles over nieuwe gadgets, tests. Hirudiniasis wordt veroorzaakt door bloedzuigers die al dan niet het lichaam binnendringen.

Vroeger werd de bloedzuiger veel gebruik bij aderlatingen. Het speeksel werkt gunstig op ziekten zoals artrose, trombose en vaatziekte. Op het eerste zicht lijkt het misschien niet echt compatibel met de moderne geneeskunde, maar bloedzuigers maken wel degelijk terug een inherent deel uit van . Ik was in oktober in een regenwoud en trof op een gegeven moment enkele bloedzuigers aan op mijn been. Ik heb nu nog steeds wat bultjes die continu jeuken. Probeer nooit een bloedzuiger te verwijderen door aan het midden van het dier te trekken, door erin te knijpen, er zout op strooien, er iets brandend tegen te . Ze hebben een taai, bewegelijk lichaam en twee zuignappen, voor en achter.


Het woudreservaat Sinharaja is een nationaal park in Sri Lanka. Organophosphorus Er zijn veel soorten bloedzuigers en ze kunnen meekomen met het vissen naar daphnia en cyclops in slootwater. Dit zijn dus bloedzuigers.


Gelukkig heb ik ze niet met blote handen uitgeschept. Het beeld van een bloedzuiger dat ik voor ogen heb, is een . Dieren die bloed nodig hebben om zich voort te kunnen planten. De medicinale bloedzuiger Hirudo medicinalis. CITES-Basisverordening, bijlage B. Medicinale bloedzuiger , Hirudo medicinalis.


Publicatieblad van de Europese Unie L 2van 27.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts