vrijdag 3 juni 2016

Kaardebol tinctuur

Belangrijk voor de werkzaamheid van kaardeboltinctuur is dat hij van verse wortels is gemaakt. Bij veel van verkrijgbare kaardeboltinctuur is dat vaak niet het. Er kan vervolgens vrij gemakkelijk tinctuur van gemaakt worden.


Dit product als eerste waarderen. Eén op één, terwijl één op tien gebruikelijk. Enkelvoudige kruidentinctuur gemaakt van .

Ook bij aandoeningen die op een Lyme infectie gelijken. De wortel wordt uitgegraven aan het eind van het eerste jaar. Kaardebol tinctuur 1ml. Natuurlijke vitaliteit en evenwicht. Van de wortels wordt tinctuur gemaakt.


Balans creëren tussen lichaam en geest. Verbeteren van de natuurlijke balans. De missie van Vitakruid is het ontwikkelen van hoogwaardige voedingssupplementen om de gezondheid .

Ondersteunt de heling van beschadigde botten. Dipsacus silvesterVerhindert en herstelt osteoporose. Bij aanschaf van dit product krijg je in totaal spaarpunten. Je winkelwagen bevat in totaal spaarpunten.


Tinctuur op basis van kaardebol is een remedie die gebruikt kan worden bij de ziekte van Lyme. Een kuur dient geleidelijk te worden . Fytotherapie of te wel behandeling met planten zijn soorten natuurlijke geneesmiddelen BV. Het heeft maar liefst een 1:verhouding. Inhoud: 100ml merk: Vitakruid.


You searched for: kaardebol tinctuur ! Etsy is the home to thousands of handmade , vintage, and one-of-a-kind products and gifts related to your search. Neem dan contact met ons op! Zelf nog geen kaardebol tinctuur gebruikt. Ongelofelijk dat ze zo moeilijk er over doen.


Levertijd tot werkdagen, in ieder geval zo snel mogelijk! Drogistrij Helfrich Surhuisterveen . Bevat op werkzaamheid geteste tinctuur van verse kaardebolwortel uit Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts