maandag 5 oktober 2015

Thema bloemen en planten

Hebben ze weer van die mooie bloemen geplukt en je hebt geen vaasje? See more ideas about Activities, Lenses and Preschool. In de tuin is veel te zien en te beleven, vandaar dit nieuwe thema ! Wat jij wilt weten over - Zaden, bollen planten en bloemen.


Om te groeien hebben bloemen en planten aarde, water en licht nodig.

Vooraf: we hebben het op kleuterniveau nog niet over de vierde voorwaarde: warmte. Interactieve praatplaat thema tuincentrum by juf Petra van kleuteridee. Ook kunnen ze potjes vullen met potgrond en kunstbloemen planten.


Bloemen zijn de mooiste organen van een plant. Maar wat is een bloem nu eigenlijk? Bekijk de volgende video: ​ . Deze werkbundel over de tuin past in het thema planten en zaaien.


Bonen, bloemen en waterkers planten : Stappenplannen.

De kinderen zijn volop bezig met het thema bloemen en planten en groeien. Voor de woordenschat mochten ze allemaal een bloem kiezen die ze wilden . Het thema dat ik mocht inleiden en afwerken was bloemen in de schooltuin. Vandaag zou het thema bloemen en planten geopend worden.


Het was wel spannend voor de kinderen hoe dat zou gaan gebeuren. Vanaf volgende week gaan we starten met ons derde IPC thema. Dit thema maakt onderdeel uit van IPC . Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om naar de betreffende knutselopdracht te gaan. Dit materiaal is ontwikkeld in opdracht van IVN, in het kader van Gezonde Schoolpleinen. Planten krijgen bloemen om insecten te lok-.


De leerkrachten en leerlingen van deze school hebben ons uitleg gegeven over . Thema : bloemen en planten. Bloembakken volkleven met stukjes papier. We plantten salade, bloemen, ajuinen,.


Bij het thema van rups naar vlinder hebben we gevolgd hoe de rups uit een eitje kroop en uitgroeide tot een . Samen met de kleuters bestudeerden we diverse bloemen , leerden we waarvoor de meeldraden, wortels, steel. Binnen thema de tuin onderzoeken we het groeien en bloeien.

We werken in de klas over het thema bloemen en planten. Op onze IPC wand ziet u wat de kinderen leren, hoe ze dit leren en nog veel meer! We gaan volgende week met het thema lente aan de slag. We praten verder over planten en bloemen in de tuin.


Wens iemand geluk met een klavertje vier, of geef een vergeet-me-nietje voor het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts