vrijdag 23 oktober 2015

Pinky winky op stam snoeien

Hij staat op een lage stam en er zitten vijf takken aan die alle vijf hebben. Ik weet overigens wel dat ik hem nu nog helemaal niet hoef te snoeien maar dan . Stamrozen - verzorging stamrozen, soorten stamrozen, rozen op stam ook geschikt voor een kleine tuin. Pluimhortensia op stam - informatie Bestel deze plant gemakkelijk online: . Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van. Elk voorjaar flink snoeien. Om een rijke oogst aan grote bloempluimen te krijgen is snoeien in het voorjaar belangrijk.


Na de winter terugsnoeien tot cm . Dat kan en hij zal gewoon weer flink bloeien! Snoei tien centimeter vanaf. De Pinky - Winky bloeit vanaf de vroege zomer met witte bloemen. Vanaf begin augustus beginnen ze een zachtroze blos te vertonen. Boom halfstam pot, €315.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! De pluimhortensia bloeit op de takken die van het voorjaar gevormd worden. Je kunt een pluimhortensia snoeien in de winter, maar wacht . Het is een geschikte plant.


Deze bloei-eigenschap heeft nog een tweede voordeel, nl. Doordat ze slechts vanaf juni. Zet de struik voor het planten eerst in een emmer lauwwarm water. De grootte en breedte hangt ook sterk af van de mate van terugsnoeien ! Minimale snoei anders bloeit de eikenblad hortensia niet. Ze bloeien namelijk op éénjarig hout, je kunt deze dus ieder jaar snoeien.


Click to enlarge image pinky winky op stam. Koop nu uw HYDRANGEA PANICULATA ' PINKY WINKY ' - Hortensia halfstam 90. Specifieke Kenmerken, bloeit in bloempluimen - rijkbloeiend - snoei in het . Hydrangea paniculata Pinky Winky.


Ieder jaar in het vroege voorjaar stevig terug snoeien om een compacte groei te behouden. Geënt op een stam van 5m, de kroon wordt zelden groter dan 1m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts