donderdag 22 oktober 2015

Stichting informatie dierproeven

Een dierproef is een experiment dat wordt uitgevoerd op dieren. Wie heeft er geen mening over? Echter, veel over dit onderwerp is onbekend.


Maar ook over initiatieven om het proefdiergebruik in onderzoeken te verminderen of te vervangen. De SID vindt dat de samenleving recht heeft op volledige informatie.

Lees hier alles over dierproeven en vorm je eigen mening. Deze informatiebrochure is gemaakt door het 3Rs-Centre Utrecht Life Sciences. Jaarlijks worden er meer dan een half miljoen dierproeven uitgevoerd.


Eenmalig doneren aan onze stichting of donateur worden is natuurlijk ook mogelijk. Voor SID maakte Meneer Campagne deze nieuwsfilm over het werken met zebravissen als proefdieren. De gezondheidsfondsen steunen alleen onderzoek met dierproeven als de.


Meer informatie over proefdieren en dierproeven is te vinden op:. Met deze film wil de SID meer helderheid .

Nuttige informatie van andere bronnen over het gebruik van proefdieren en de wettelijke omkadering. Standpunt: hoe staat Aidsfonds tegenover dierproeven. De film geeft meer helderheid . Zowel de Stichting Informatie Proefdieren als Stichting Proefdiervrij hebben Wereldproefdierendag aangegrepen om nieuwe . Te vaak worden alternatieven voor dierproeven niet breed ingezet. Hoe zit het nu precies met cosmetica en dierproeven? Verder kost het doen van dierproeven ook gewoon enorm veel geld.


Niemand is voorstander van dierproeven. Informatie over het streven naar vervaning, vermindering en verfijning van dierproeven. Om de reproduceerbaarheid en betrouwbaarheid van dierproeven te.


Verschillende organisaties . Evaluatie Wet op de dierproeven Beleidsnota Biotechnologie. Coördinator van WESP (WEtenschap en Spiritualiteit in de Praktijk). Nederlanders weten niets over de rol van dierproeven bij medische.


Dat artikel sloot af met de twijfel die zij hebben over dierproeven. SI Stichting Informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts