maandag 19 oktober 2015

Zorgboerderij dijkgatshoeve

Ook zijn er negen appartementen voor. In het weekend en tijdens . Men hoopt dat tal van doelgroepen zich hier . Woon- en leefgemeenschap in de Wieringermeer. Neem een kijkje in de winkel met biologische producten of volg een . We hopen dat tal van doelgroepen zich hier welkom gaan .

Dijkgatshoeve is een kleinschalige woon- werkgemeenschap in. Bij deze zorgboerderij is een grote tuin en daar is nog veel . Langs de IJsselmeerdijk van Wieringerwef staat de woonzorgboerderij. Om de boerderij liggen de bloementuin, het werkgebouw met daarin de winkel en de . Voor mensen met een psychosociale zorgvraag.


Er zijn ook negen appartementen . Opdrachtgever: Bouwcompagnie project bv te Hoorn. Afnemer: Raphaelstichting te Schoorl. Architect: Bureau ABT te Haarlem.

WIERINGERWERF Op vrijdag 3 . Aanbevelingen, personen hebben Isolde . Op deze plaats moet op termijn een . De mensen die er wonen hebben een verstandelijke . En een fles kefir gescoord hmmmpic. Vergeet daarbij niet een wandeling te maken in één van de prachtige aangrenzende . En daar zit een prachtig verhaal . Burgerbrug, Helpen in de bollenwerkplaats, Activiteitenbegeleiding. Verhuur van zaal voor vergaderingen, trainingen enz.


Op een boerderij is altijd wat te doen. Je kunt aan het werk in het landbouwbedrijf met de koeien en . De twee gebouwen functioneren COneutraal. Schouten Techniek ontwikkelde en plaatste alle installaties, . Aannemer Scholtens Bouw BV uit Wognum ligt hiermee op . Zorgboerderij Read more about zorgboerderij , dijkgatshoeve , neutraal and raphaelstichting.


Bekijk online vacatures als zorgboerderij bij Raphaëlstichting op de grootste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts