woensdag 14 oktober 2015

Sorbus aucuparia edulis

De boom is ontstaan door een spontane mutatie. Deze 8-m hoge, snel groeiende boom heeft oneven geveerd blad dat bestaat uit vijf . Toepassing, standplaats en plantkenmerken van de Sorbus aucuparia var. TreeEbb van Boomkwekerij Ebben. Het is een snelgroeiende boom met een ronde ijle kroon en donkergroene geveerde bladeren. Lijsterbes ( Sorbus aucuparia Edulis ) voordelig te kopen.


Verschillende boommaten leverbaar. Goedkoop thuisbezorgd met eigen bezorgservice. Deze variant van de lijsterbes ziet er grotendeels hetzelfde uit als de andere soorten maar het grote verschil is dat bij deze soort de vruchten wel eetbaar zijn. Mountain ash is a common tree in our country.


In the 19th century a variety with edible fruit was found in Moravia, Czech Republic, it is called . De bladeren bestaan uit middelgroene blaadjes die rood of geel kleuren in de . De wilde lijsterbes ( Sorbus aucuparia ) is een zeer winterharde boom uit de rozenfamilie (Rosaceae). Gratis bezorging vanaf € 5- in heel België! Geleverd door onze eigen bezor.


Vanaf oktober weer leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts