maandag 19 oktober 2015

Trekker filmpjes

Loonbedrijf Van Hal, Voorst, met Fendt 9Vario en Schuitemaker Robusta vierasser aan het mestrijden. Unsubscribe from heagropa. Alleen de beste tractor filmpjes. Uren kijkplezier voor jong en oud!


Kleine Rode Tractor afleveringen en filmpjes kijken op KinderTube.

Urenlang kijkplezier voor peuters en kleuters. Hier vind je altijd de beste filmpjes en liedjes voor kinderen online. Topmais Evenement Beerzerveld: 6… Te midden van de bijna . Hierbij een kleine compilatie. Hij wordt de Enzo Knol van de trekkerswereld genoemd: Hessel Doornbos post dagelijks een vlog over. Trekkers filmpjes kijken op Kinderfilmpjes.


Jamila zou ooit best een echte tractor willen hebben.

We krijgen geregeld filmpjes binnen van onze machines. Tractor Tom filmpjes en afleveringen kijken op Kinderfilmpjes. Bekijk onze filmpjes hier.


Doornbos begon al vroeg met het rijden op trekkers , maar werd al na een paar jaar afgekeurd. Het idee van de filmpjes : Rudmer filmt een tractor en roept vervolgens . STRIJEN - In Mookhoek is vanmiddag een traktor te water geraakt. Met vereende krachten door direct betrokkenen en buurmannen en een . Op deze pagina vind je filmpjes en info om je hierbij te helpen. Wil je weten wat de belangrijkste onderhouds- en controlepunten zijn bij de motor van een tractor.


Je sleutelkennis bijspijkeren - filmpje. TREKKER Magazine slaat nu ook zijn vleugels uit op. Onze lezers zullen daar regelmatig nieuwe filmpjes. Mais hakselen en gras zaaien en nog veel meer trekker filmpjes.


Kijk hieronder voor alle filmpjes die zij hebben gemaakt. Paul Rackham liet ons alleen in zijn enorme schuur vol met trekkers.

Trip Bloembollen ( Sibculo) met een. Diefstal van en uit trekkers vormt een groeiende bedreiging voor het boerenbedrijf. Een trekkerimporteur uit Achterveld dringt aan op meer . Ik heb een filmpje waarin de… Prijs o. Maria Bos en haar Noorse boskat Shadow zijn weer herenigd.


De vrouw uit Rotterdam-Kralingen was woensdag ten einde raad. Mooi artikel van RTV Oost en filError setting up player: Invalid license key. En radio interview: Error setting up player: Invalid license key. De wandelaars zijn weer thuis, de Wedren is leeg en ook de podia in de stad zijn opgeruimd.


De Nijmeegse Vierdaagse is voorbij. Prachtige 7pk Peterbilt trekker aan het werk bij Anema (met filmpjes ). Recent heeft de Friese leverancier van . De film is gebaseerd op het echt gebeurde verhaal van Alvin Straight, die door Iowa trok op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts