donderdag 29 oktober 2015

Pim pam pet app

De PimPamPet App is de tweede in de reeks Jumbo apps. Play with letter cards and the app, which . Speel met letterkaarten waarbij de app . Veel speelplezier met de spinner en het . Het originele spelletje in app vorm. Cards is de nieuwe manier van samen.

Er wordt een vraag gesteld. Dan kun je aan een rad draaien, waarna een letter wordt aangewezen. Deze game kan gebruikt worden voor het uitbreiden van de woordenschat. Pim Pam Pet voor appCards. The fast letter question and answer game with cards and app.


Ik zoek vragen zoals die gesteld worden in pin pan pet. We hebben het over het oer-Hollandse spelletje PimPamPet. Free delivery and returns on eligible orders of £or more.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Ontworpen door Rob De Kesel in het kader van een schoolproject rond het ontwikkelen van apps , met behulp van MIT App Inventor. Shop with confidence on eBay! Slam dan als eerste de kaart die matcht met . De tweede applicatie van jSource, het bedrijf van Ronal is PimPam. Produktabmessungen, x x 1cm.


Vom Hersteller empfohlenes Alter: Ab Jahren. Met Pim-Pam-Pet heb ik vroeger uren gespeeld. Ik deed het met mijn zus,. Età consigliata dal produttore: anni e più.


Iedereen kent het vrolijke . Koninklijke Jumbo lanceert dit voorjaar drie interactieve kaartspellen voor de hele familie. This Pin was discovered by Het Leerpunt. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Bij deze reiseditie is het de bedoeling dat de speler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts