donderdag 8 oktober 2015

Dypsis lutescens katten

Tegenwoordig is zijn Latijnse naam Dypsis lutescens, maar hij is ook. Wel kan hij bij katten uitnodigen tot het eten van de plant, maar dat kunt . Een kat , jong of ou is net een klein kind wat betreft nieuwsgierigheid. Het leuke hiervan is dat ze al blij.


Goudpalm, Dypsis lutescens , Palmae.

Is mijn plant giftig voor mijn kat of hond? Hier vind je een verzameling aan planten die veilig zijn voor huisdieren. Bij het opeten van de plant dan tenminste. Kat-vriendelijke kamerplanten.


Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en tuinplanten op . Tenminste, we verdenken ze. Het is helaas niet zo dat honden en katten altijd instinctief weten welke planten eetbaar zijn en bij welke ze uit de buurt moeten blijven.

De plant is giftig voor huisdieren ( kat en hond). De arecapalm ( Dypsis lutescens ) is een fraaie kamerpalm. Alle planten die kan schadelijke effecten kan veroorzaken bij katten, maar niet giftig.


Als uw kat opneemt deel van een areca palm ( Dypsis Lutescens ), de . Dypsis lutescens komt van oorsprong uit de vochtige tropen van Madagaskar, wordt in ons klimaat als een kamerplant beschouwd. Wist je dat niet alle kamerplanten een goede combi vormen met katten? Ontbrekend: lutescens Niet giftige kamerplanten kopen? Zelden is de dood het gevolg, al zijn er enkele gevallen bekend waarbij katten overleden zijn na het bijten in de Dieffenbachia. Heeft jouw kind of huisdier van . Areca Palm Dypsis lutescens.


PlantBuddy beschermt de potgrond in (kamer)planten tegen gravende katten en… Meer. Elke plant kan bij katten schadelijke bijwerkingen veroorzaken, maar is mogelijk niet giftig. Toon alle resultaten uit de webshop. Dat katten en palmzaailingen geen goede combinatie zijn is al meermaals gebleken.


Katten kauwen van nature graag op grasachtige planten . Noen planter er så giftige for katten at den.

Diese Pflanze ist nicht giftig ! Katter liker ikke bare gress - de tygger også gjerne på andre planter hvis de får muligheten til det.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts