woensdag 28 oktober 2015

Girasole club

Mooie gezinscamping midden tussen de Toscaanse heuvels. Animatieteam voor de jongste gasten. Girasole heeft uitgebreide zwemfaciliteiten. Ontdek nu ons familieparadijs en. Het is een terrassencamping met .

Prachtig gelegen in de Chianti-regio,. Deze terrassencamping heeft plaatsen met afbakening, met schaduw, zonder . Hier kan de hele familie hun hart ophalen. Bij dit appartement in Figline Valdarno is een wijndomein aangesloten.


Een resort voorzien van alle comfort in de Chianti heuvels van Valdarno, op een paar minuten afstand van Florence. Laat u vermaken door het gezellige . Zij beleven dolle pret in het zwemparadijs met .

Vergelijk prijzen en beschikbaarheid van alle touroperators. Een plek om te genieten van al het luxe, maar de natuur niet te vergeten! Dit mooie vakantiepark ligt in hartje Toscane, net onder Florence. Deze grote camping heeft alles wat u kunt.


Bekijk hier het overzicht voor het huren van een stacaravan, tent, . Adres, openingstijden en speciale faciliteiten. Bekijk de beste aanbiedingen, hotelinformatie en klantbeoordelingen. Zwemba laguneba kinderba speeltoestel in zwemba waterglijbaan, sauna, jacuzzi, twee tennisbanen, fietsverhuur, tafeltennis, minigolf, . Een grote camping, vlakbij Florence, met uitstekende voorzieningen.


Deze luxe camping is een van de meest populaire campings van Toscane en dat is . De camping is gelegen in . Ingerichte tenten, stacaravans en staanplaatsen. Verblijf in een Country Lodgetent. Het hele gezin zal zich uitstekend vermaken op deze prachtige camping.


Vind unieke plekken om te . Kamperen in ItaliĆ«, Toscane?

Camping in Figline Valdarno. Autoreis Italiƫ naar Figline Valdarno met verblijf op een 4-sterren camping in een stacaravan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts