maandag 12 oktober 2015

Hoorns decoratie

Design Hoorn objecten design_hoornobjecten5 . Ivm breekbaarheid kan ik ze niet verzenden. Mooie decoratieve koe hoorns. Verzendkosten voor de koper.


Kijk ook eens bij mijn andere advertenties en.

Je zocht naar: hoorn decoratie ! Uniek assortiment landelijke . Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Met een decoratieve hoorn of schedel van buffel, koe of ram of een gewei van een hert haalt u een gezellige landelijke sfeer in huis. Erg leuk aan de muur of ter. Stoere decoratieve hoorn , elk uniek.


Blikvanger - kan zo aan de muur!

Decoratieve SCHEDEL TEXAS STYLE LONGHORN. De lengte van de hoorns bedraagt cm. Waxinelicht van een buffelhoorn. Nu te koop bij Fun-en-feest. Deze halen de landelijk sfeer bij jou in huis.


Prachtige decoratieve producten die een eyecatcher zijn in ieder interieur. Schedel buffel met hoorns op voet kopen? Collectie decoratieve buffel dierenschedels van J-Line pleasure of living. J-LINE schedel op voet of staander, J-LINE schedel met hoorns , dierenschedels op voet online kopen bij LIVING-shop, stijlvol wonen, ruime keuze J-line aan . Hieronder vind u ons assortiment geweien en hoorns.


Onze decoratieve (kunst) hertengeweien, hoorns en skulls geven uw landelijk interieur een unieke look. Fantastische geitenkop met hoorns voor aan de muur! Deze geitenkop met hoorns is gemaakt van polyresin en geschikt voor binnen - en. De hoorns kunt u zowel indoor als uitdoor gebruiken als decoratie. Moordpartij hoorns antilope Belgisch Kongo nieuwsgierigheid.


Prachtig decoratieve producten wat goed aansluit bij ons bestaande assortiment.

Naast de hoorns verkopen wij ook gehele schedels en schedelplaten van . De binnenzijde van de hoorn is afgewerkt met een beschermende lak. Te gebruiken als drinkhoorn. Hoorn voor decoratie of om uit te drinken.


Volgens de mythe is de Cornucopia de hoorn van de geit Amalthea, die Zeus zoogde op. Hoorn des Overvloeds als thema in brocante en rustieke decoratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts