maandag 26 oktober 2015

Oost indische kers eetbaar

Oost-Indische kers hoort in. De ronde, scherp smakende bladeren hebben een doorsnede van tot 5 . Eetbare bloemen maken je moestuinbakken extra vrolijk en mooi. Aan Oost Indische kers is alles eetbaar en gezonhet is een natuurlijk antibioticum.


Zowel de bladeren als de bloemen en de vruchtjes zijn eetbaar.

Bloemen, bladeren en zaden zijn eetbaar en doen met hun scherpe smaak denken aan mierikswortel. Niet alleen de bladeren, ook de onrijpe zaden en de bloemen zijn lekker. Jon praat met Franke over eetbare bloemen oost - indische - kers. Meer clip van het nieuwe eten op.


Erg mooi mengsel met witbonte bladeren en de bloemen zijn er in het roo oranje en geel en alles wat er tussen zit. RankendZowel het blad als de bloemen zijn . De bloemen kunnen echter gebruikt worden om gerechten te garneren .

Lees hoe gemakkelijk je deze eetbare bloemen aan gerechten kunt toevoegen. Het blad bevat zelfs tienmaal meer vitamine C dan sla. Witloof op Indische wijze, op smaak gebracht met kofta-vleesballetjes en witloofkroepoek als verrassend krokantje. Dit witloofrecept viel het best in de smaak . Deze plant krijgt prachtige eetbare gele of oranje bloemen en is daarmee een mooie sierplant in je (moes)tuin.


Het is niet alleen een mooie plant om te zien, maar ook een heel smaakvolle plant. Alle delen van de plant zijn zowat eetbaar. Vondelpark en verbaasden ons erover dat je zelfs daar, in de herfst, zoveel eetbaars aantreft.


Oost - Indische Kers (Dubbelbloemig) - Eetbare Bloemetjes, Smaak: Radijs, Rettich-achtige smaak. Oost Indische kers (engels: Nasturtium) is een niet-overblijvende bodembedekker van bladeren en bloemen die voor de mens eetbaar zijn. Wanneer je een plant zoekt die klimt of de bodem bedekt, decoratief is, prachtig bloeit, waarvan je bloemen en bladeren kunt eten en die slakken op een afstand.


Berichten over oost - indische kers geschreven door clarievdl. Op zoek naar Oostindische kers (Tropaeolum) empress of india? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels.


Artisjokken zijn de eetbare bloemknoppen van een distel. Excrusie naar bedrijven die eetbare bloemen telen_biokennis.

Alles aan deze designer plant is eetbaar : bladeren, . In een moestuin mogen eetbare bloemen natuurlijk niet ontbreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts