dinsdag 27 oktober 2015

Dikbil

Een dikbil is een rundersoort met door selectie ontstane extreme. De extreme spierontwikkeling wordt veroorzaakt door het dikbil -allel van het myostatine-gen. Koop of Verkoop dikbil op Marktplaats. De staatssecretaris wil bij het uitblijven van resultaat door fokbelei een fokverbod voor dikbillen of voor bepaalde rassen waarbij de keizersnede usance is.


Jong dikbil vaarsje ,vader langoureux geboren begin juni vrij van gebreken. Het antwoord moet uit minimaal karakters bestaan.

SLUIS - In Sluis werd vandaag de Veetentoonstelling gehouden. Dat was al de 74e editie, maar dit jaar. Belgische blauwe dikbil dekstier. Te koop superluxe belgische blauwe dekstier.


Vader van de stier is attribut. Stier is stamboek en ibr- . Created with Highcharts 3. Kalf of rund met een genetische afwijking, waarbij de spieraanleg is verdubbel m. De Dikbil koe is in vergelijking met de bekende melk-koe, een ras wat een stuk rustiger van aard is en voorspelbaarder gedrag heeft.

Levend (prijs per kg, excl btw). Vleesrunderen zijn speciaal bedoeld voor vlees. Sommige rassen – de zogenaamde dikbillen – zijn zelfs doorgefokt op een erfelijke . De plaats Schagen heeft al eeuwenlang een centrumfunctie in de regio. Fokverbod dikbil voorlopig van de baan.


Rijmwoordenboek DIKBIL : rijmwoorden in het Van Dale Rijmwoordenboek. Many translated example sentences containing dikbil – English-Dutch dictionary and search engine for English translations. Het is natuurlijk omstreden. De dikbil ziet er prachtig uit, het vlees smaakt super, het dier heeft een vriendelijk karakter maar. Online woordenboek Nederlands.


De très nombreux exemples de phrases traduites contenant dikbil – Dictionnaire français-néerlandais et moteur de recherche de traductions françaises. Rundvlees van nederlandse dikbil vleesrasdieren, In onze slagerij verwerkt tot de artikelen in onze winkel. De runderen worden geslacht bij Willems in Druten.


Vertalingen in context van dikbil in Nederlands-Engels van Reverso Context: Luister naar die oude dikbil hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts