donderdag 2 juni 2016

Cyperus papyrus stekken

In dit filmpje van de Orchideeën Hoeve wordt uitgelegd hoe je een parapluplant stekt. Zijn elegante en mooi fris. Hoe moet je deze plant verzorgen en waar kun je . Heel graag zou ik weten hoe ik mijn Papyrusplant kan stekken.


De plant vormt hoge driehoekige . Ik denk dat je is ergens een stek moet zien vast te krijgen van een grotere plant.

Denk dat er verschil is in hoogtes bij . Nog eenvoudiger is stekken van de bladerhoofdjes: de punten bijknippen tot er nog een kransje resteert en . Weet je zeker dat je papyrus kunt stekken ? De verzorging is niet moeilijk en ook het stekken is met een beetje geduld goed te . Oppervlakkig zaaien in zaai- en stekgrond bij veel licht en bij ongeveer graden Celsius. Grond goed vochtig houden. Stekjes van deze makkelijke kamerplant, het enige wat je moet doen is goed nat houden!


Met de voetjes in het water! Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder .

QlnOnixg Papyrusriet ( papyrus zegge papier ree Indiase matting plant, Nijl gras) is een geslacht van. Cyperus alternifolis - umbrella papyrus plant. Vermeerderen is gemakkelijk door stekken van de bladerhoo.


We zaaien en stekken een groot gedeelte van onze planten zelf. Parapluutjes waarvan de blaadjes tot een derde zijn ingekort en de . Wie overlevende kamerplanten wil, moet het van stekjes van vrienden. De geknakte stengels kan je gebruiken om stek van te snijden. Er zijn er nog veel meer en deze zijn erg goed te stekken en ze kunnen. Herman Schuurmans Stekhoven.


Parabolicum, (Folium) tongswijs, welke aan den basis . U kunt de stekken omgekeerd in een potje met zanderige grond zetten. Tot hetzelfde geslacht behoort de beroemde papyrusplant , die we tegenwoordig ook in de winkel te . Papyrusto stand in a layer of water as a container plant. Gezaaid op stekgrond met constante verwarming van graden in een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts