woensdag 3 december 2014

Wanneer zomerbollen planten

Zomerbollen planten doe je zodra de grond vrij is van vorst. Het planten van zomerbollen kan daar gerust aan worden toegevoegd! Benieuwd wanneer je welke zomerbollen precies kunt planten én wanneer ze zullen gaan bloeien?


Blijft het lang kou wacht dan nog even. In april begint het feest in de tuin, dan is het tijd om zomerbollen te planten.

Wanneer je de zomerbollen in april of mei . Het is een wonder, dat uit zoiets onooglijks als zomerbollen en –knollen de mooiste bloemen. De zomerbollen kalender legt het uit en . Maar wanneer plant je nu precies zomerbollen en hoe zorg je voor een zomer lang aaneengesloten bloei in de tuin? De ideale planttijd voor de zomerbol is april. Bestel hier prachtige bloembollen online! Voorjaarsbollen, zomerbollen en groothandel: bloembollenkopen.


Plant zomerbollen , bij voorkeur op een zonnig plekje, tussen siergrassen of maak.

In de zomer een tuin of balkon vol zomerbollen? Met deze zomertoppers heb je in augustus een . Tijdens de zomermaanden komen ze tot bloei en kun je genieten van. Zomerbloeiende bollen en knollen plant u in het voorjaar. In volle grond doe je dat zodra de kans op (strenge) nachtvorst voorbij is. Je kunt zomerbollen in april of mei in de vollegrond planten , maar het allerbest doe je dit wanneer er geen nachtvorst meer wordt verwacht, . Maar hoe en wanneer plant je ze het best?


Op de verpakking van zomerbollen staat vrijwel altijd eenvoudig aangegeven hoe ze eruit komen te zien, hoe ze te planten en wanneer ze bloeien. Deze kalender vertelt je precies wanneer je welke bollen moet planten en welke klusjes je. Wilt u de mooiste bloemen en planten in uw tuin deze zomer ? Koop dan nu uw zomerbollen en geniet binnenkort van de zon die over uw . Wij leggen je uit hoe wanneer je bloembollen kunt planten. Plant in het najaar eens kleurige bloembollen in pot.


De belangrijkste verdeling die we kunnen maken is dat er voorjaarsbollen en zomerbollen zijn:. En hoe zorg je voor een zomer lang aaneengesloten bloei in de tuin? Wij geven u tips voor een zomer vol kleur.

Je plant ze, laat ze een goede groeiboost krijgen van de. Net als groente en kruiden plant je zomerbollen wanneer de kans op nachtvorst is verdwenen. Kies hierbij voor een zonnig plekje want zomerbollen zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts