maandag 29 december 2014

Romanov schaap

Een vrouwelijk schaap noemt men een ooi, een mannelijk schaap een ram en een jong. Bluefaced Leicester schapen hebben dezelfde romaanse neus en hoog opstaande. Rackaschaap of Hongaarse schroefhoorn.


Van het schaap zijn er diverse rassen bekend. Van veel rassen zijn er meerdere kleurslagen en tekeningen bekend. De diverse rassen leveren ook een .

Bleu du Maine kruisten met de Romanov. We willen er zoveel mogelijk uithalen. Het schaap moet een toegevoegde waarde. Dit betekent dat bij kruising met andere rassen de mate van vrucht-. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties . De schapen lammeren gemakkelijk. Er zijn weinig tot geen aflamproblemen. Het zijn dus taaie beesten, die wel wat .

Op deze pagina: Wetgeving Erkende organisatie Rassen: Schapen - Geiten Contact Het Vlaamse. Vind advertenties van Schapen op Agriaffaires. Frankrijk, Bourgogne (58). Website en contactgegevens. Dikwijls ziet men zijn schapen te.


Meer informatie over dit schaap vind je als je op LINK klikt. Ingeschreven in het stamboek. De vijf overleden schapen waren drachtig.


Romanovs zijn zeer vruchtbaar, de volwassen ooien . Romanov (afbeelding, nieuw venster) (bron: KHV). Na het melkvee grazen er dus speciale en zeldzame schapen. Alles over schapen , schapenhouderij, schapenprodukten, huisvesting,. De moederdieren uit deze kruising zijn in staat drie keer per twee jaar lammeren te leveren, dus . Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek dieren, andere landdieren, schapen.


Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een . Pagina met links en informatie over schapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts