vrijdag 26 december 2014

Ratten in kruipruimte

Knaagdieren zoals muizen of ratten in kruipruimte is een bekend verschijnsel. Je kunt heel veel zelf doen om knaagdieren in je kruipruimte te voorkomen. Regelmatig is de activiteit van ratten in de kruipruimte toe te wijden aan een defect aan de riolering.


Wanneer de aanwezigheid van ratten ook nog gepaard gaat . Hier werden regelmatig ratten gehoord boven het plafond van de uitgebouwde keuken. In de kruipruimte van deze uitbouw bleef het uitgelegde plastic zakje .

Overlast van muizen en ratten kan in de kruipruimte beginnen. Via kapotte roostertjes of open voegen vinden zij hier een fijn onderkomen. Ratten zijn nachtdieren, net als muizen.


De kans dat u een levende rat ziet, is daarom erg klein. Hier zijn tips om te voorkomen dat de rat je huis binnendringt. Ze kijken in kruipruimtes en achter goed geïsoleerde schotten. Echter de kruipruimte is laag en er zit geen luik in de woonkamer om . Bruine ratten leven graag in kruipruimtes , spouwmuren, rioolbuizen, dakgoten, vuilstortplaatsen, slootwallen en mestputten.


Zwarte ratten vind je eerder op hoge.

Bij ons ligt het luik dicht en laminaat er bovenop en ik ruik niks (slechte vergelijking, want geen ratten , wel muizen in de kruipruimte ). Getver, ik zag net een rat lopen over het paadje in mijn tuin. Hangt er van af, hoe vaak steek je die in de kruipruimte ? Een bruine rat kun je in ieder geval herkennen aan zijn stompe snuit, zijn. Als er ratten in je kruipruimte zitten, kan dat komen omdat er een . Ook tijdens het bestrijden van ratten is het van belang dat uw woning of pand.


Ook zitten ratten in de kruipruimte van een huis of een bedrijfspand. Wij hebben in de kruipruimte een aantal ratten zitten, normaal gesproken heb je hier weinig last van, maar de laatste maanden lijkt er wel een . Maar nu weet ik zeker dat het ratten zijn. Nu net een rat dood uit mijn kruipruimte gevist.


Weet iemand hoe dat rottingsproces gaat? Wie weet er goed isolatiemateriaal om de kruipruimte te isoleren, waar ratten en muizen niet aan knagen of nesten in maken? Het luik staat dan nog open en biedt uitzicht op de kruipruimte eronder waar wit plastic ligt met nog de sporen van rattengif. Dit varieert van ringwormen, houttorren tot aan ratten en muizen en zelfs.


Ik besefte dat ik niet kon bepalen waar de ratten dood zouden gaan. Het begon nog harder te stinken. Geen stadsdieren voeren bijvoorbeeld en geen voedsel rond laten slingeren.


Bij het bestrijden van ratten gaan wij zeer nauwkeurig en deskundig te werk.

Het nest van zwarte ratten bevindt zich meestal in de kruipruimte of ergens in een. Hierbij zijn sleepsporen en uitwerpselen van ratten aangetroffen,. Via de voegen van uw huis, kan het gebeuren dat zowel ratten als muizen hun onderkomen gaan zoeken in de kruipruimte van uw huis.


Vooral in de wintertijd is . Ongedierte zoals muizen, ratten en diverse soorten insecten vinden een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts