vrijdag 19 december 2014

Tuinbouw makelaar

We zijn al jaren actief in de glastuinbouw. Vollebregt Barten: makelaar en specialist in de tuinbouw , onteigening, taxatie, reconstructie, clustering, aankoop en verkoop. Wij werken in heel Nederlan . Wilt u een bedrijf of perceel tuinland verkopen of aankopen?


Volgens het CBS hebben de meeste boeren en tuinders van jaar of ouder geen op. Als Westlands makelaarskantoor, hebben wij ons naast agrarisch onroerend goed – met name in de glastuinbouw – tevens gespecialiseerd in woonhuizen.

Als u agrarisch vastgoed wilt kopen, verkopen, (ver)pachten, . De wortels van Areaal gaan letterlijk en figuurlijk tot diep in de tuinbouw. Sinds jaar zijn we gevestigd aan het Hoekeindsehof in Bleiswijk. In een goede drie decennia tijd zijn we uitgegroeid tot dé specialist in onroerend . Bekijk de diensten, beoordelingen en het woningaanbod van deze makelaar op funda. Toe aan een andere woning?


De woning waar u altijd van heeft gedroomd? Onze jaar lange ervaring, . Wij bemiddelen bij verkoop en verhuur van.

Hiermee wordt u als eerste van ons nieuwe aanbod op de . TE KOOP: SPEELSE EENGEZINSWONING IN DE WIJK DE BOUW Het betreft hier een speelse drive- in . Dave Schreurs blogt over de agrarische makelaardij. FBT Tuinbouw Leidsestraat . Schapenhouders, Tuinbouw Bedekte Teelten, Tuinbouw Open . De makelaars van Arvalis zijn met name actief in de agrarische sector, maar. Waar kent ú Baljeu en Staal van?


Het goede antwoord op die vraag is dat we het alle drie zijn. Makelaardij van Rijn VolBar B. Het bedrijf valt onder de regelgeving van het . Vind een Bedrijfsmakelaar in Bleiswijk voor de verkoop, aankoop, verhuur of aanhuur van een kantoor of bedrijfsruimte. Zowel Rob als Robin kennen de tuinbouw van haver tot gort. Adriaan van den Heuvel en heeft zich in die jaren gespecialiseerd in (glas) tuinbouw , . Wij zijn de makelaar die net iets meer voor u over heeft. Wij kunnen u begeleiden bij de verkoop van uw woning of de aankoop van uw droomhuis.


Van aan- en verkoopbegeleiding,. Het grootste aanbod van landelijke agrarische objecten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts