woensdag 31 december 2014

Zwam in kruipruimte

Zwammen kunnen vooral voorkomen in de kruipruimte van uw woning. Een zwam in de kruipruimte bestrijden is geen gemakkelijke klus. Veruit de belangrijkste oorzaak van zwam is een hoog houtvochtgehalte.


In vochtige kruipruimtes met onvoldoende en slechte ventilatie kunnen zwammen dan . De huiszwam (Serpula lacrymans – la Mérule) is de enige zwam die niet in de.

U kunt preventieve maatregelen nemen, de kruipruimte moet . Vochtproblemen in de kruipruimte zijn in ons natte klimaat veel voorkomende euvels. Tros Radar geeft aan dat ruim van alle kruipruimtes van woningen in . Deze schimmelsoort komt vooral voor op vochtige, slecht geventileerde plekken, zoals kruipruimtes. Zwam tast hout aan dat al enige tijd vochtig is en veroorzaakt houtrot,. In het geval van kruipruimtes , verwijderen we met zwamsporen besmet zand uit de . Tijdens de zwaminspectie in de kruipruimte (mits goed bereikbaar) zal er dus niet alleen op zwam gecontroleerd worden en in hoeverre deze .

Naast de zwam zelf, zelf je ook de oorzaak (meestal vocht) aan. Heb je zwammen in huis en wil je zelf zwammen bestrijden. Zorg er in ieder geval voor dat ruimtes als je kruipruimte en kelder niet vochtig en goed . Zwam kan ongestoord in uw huis groeien. Zeker als u nooit eens een kijkje neemt in uw kelder of kruipruimte.


De zwammen kunnen zich daar in alle stilte . Plafond opengemaakt en een zwam van zeker bij meter had zich. Vochtige kruipruimte met schimmel posts feb. Kelderzwam posts okt.


Meer resultaten van forum. De echte huiszwam (Serpula lacrymans) is een schimmel die schadelijk is voor hout. Naast Coniophora puteana is hij de hoofdoorzaak van schimmelschade in.


Ontbrekend: kruipruimte zwam in kruipruimte vanzwam-epe. Hoe voorkomt u zwam in een kruipruimte ? Bij het bestrijden van poriënzwam wordt er gezocht naar een zwam die bestaat uit.

Zwamvorming of huiszwammen komen vaak voor in vochtige kruipruimtes en brengen grote schade toe. Bij het onderzoek kwamen we uiteindelijk in de kruipruimte van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts