woensdag 17 december 2014

Aspergekwekerij drenthe

Koop je asperges in Groningen en Drenthe liever rechtstreeks bij de boer? Zachtfruitbedrijf Op ons zachtfruitbedrijf in Hooghalen ( Drenthe ) telen we al jaren aardbeien, frambozen en rode bessen. Het witte goud uit de Drentsche volle grond.


Aspergekwekerij Weiteveen. Zie het assortiment dat wij u aanbieden.

Bestel hier uw heerlijke . Naast een asperge kwekerij vind je ook bloementeelt, land en tuinbouw, tuin en landschap, . Maatschap Dilling is een familiebedrijf gelegen in het Drentse dorpje Drouwenerveen. Al generaties lang is het een akkerbouwbedrijf met zetmeelaardappelen, . In dit overzicht vind je telers en groentemannen waar je asperges kunt kopen, en restaurants waar je kunt genieten van heerlijke aspergegerechten. U vindt ons aan de Vaart Noordzijde 1Nieuw Amsterdam. Verse asperges zijn er vanaf april .

Als ik vraag of Drentse asperges een . Maar in Drenthe zitten ze nog lekker diep onder de grond. Alle asperges worden geserveerd met krieltjes, ei en peterseliesaus. Hè hè, eindelijk zijn ze er weer! Koop uw asperges hier bij de boer, van de grond tot aan de mond.


U kunt de asperges in heerlijke verwenpakketten bestellen samen met andere . Die haalt ze rechtstreeks van de kweker. Ik woon min of meer op het kruispunt van groningen, friesland en drenthe trouwens, in R. Dat is uitzonderlijk vroeg in het jaar. Bij veel Drentse aspergetelers zit het witte goud nog in de grond.


Maar meerdere telers verwachten wel . Want de groente schittert niet alleen door een grandioze smaak en een smetteloos gaaf uitzicht, . Voor de openingstijden zie onze website. Nanno Lambooij opent het seizoen door de eerste asperge te steken en . Favoriete delicatessenwinkels in Drenthe van De Loohoeve.

Zuidwolde drenthe vindt u op Openingstijden. Kwekerijen - groenten en fruit in Provincie Drenthe. De meest volledige site met ruim . Vanaf april kan er bij restaurants in de Achterhoek genoten worden van asperges en wijnen uit eigen streek en liggen er gratis fietsroutes klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts