dinsdag 9 december 2014

Geen drinkwater

Pictogrammen bordjes verboden geen drinkwater. Nu gun ik ze best wat meer omzet . Breng een boodschap snel en efficiënt over. Dit symbool wordt gebruikt op plaatsen waar water geen drinkwater is.


Sticker, kunststof bord of aluminium bord. Vertalingen in context van geen drinkwater in Nederlands-Frans van Reverso Context: Bij wijze van uitzondering kan voorts het gebruik van water dat geen .

Gebruik dan geen drinkwater. De auto wassen, de tuin sproeien, een lange . Deze sticker is van hoge kwaliteit en eenvoudig aan te brengen. Bij afnamepunten waar het afgenomen water niet voor voeding geschikt is, moet een aanduiding met een erkend logo . Verbodspictogrammen zijn beschikbaar in verschillende formaten en materialen. Bekijk het assortiment online! Zelfklevend - Kleurecht - Weerbestendig.


Geen drinkwater voor Muidenaren vanwege mogelijk gevaarlijke.

Opmerking: De beschikbare voorraad is niet realtime. Product voorraad kan afwijken van wat wordt getoond op . Het is wettelijk verplicht om bij alle brandhaspels en andere niet- gestandaardiseerde waterleidingen een pictogram geen drinkwater te hangen. Voorbeeldzinnen met ` geen drinkwater `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Een gesprongen waterleiding zorgt in Vlaardingen voor veel overlast. Straten staan blank en veel huishoudens hebben geen water omdat de . Een deel van Capelle aan den IJssel zit sinds 22:uur zonder drinkwater.


In de wijk Oostgaarde is een drinkwaterleiding gesprongen, meldt . Inwoners van twee urbanisaties in Altea mogen voorlopig geen water gebruiken om te drinken of om mee te koken. Zaterdagochtend omstreeks 9. Broekhuizen ter hoogte van de Hilkensbergweg. Film bedoeld om het onderwerp ' drinkwater' aan de orde te stellen en het nut van de waterleiding aan te tonen. Alle water is geen drinkwater.


Het Rotterdamse drinkwater was tot ver in de twintigste eeuw spreekwoordelijk slecht. Nu krijgt de Rijnmond drinkwater uit spaarbekkens in de Biesbosch. Reverse Osmose Systeem Rvs RO Drinkwater Filter Kraan Tap Met.


Hierden en Harderwijk zitten zondagochtend zonder drinkwater.

Een transportleiding is gesprongen, aldus de . Na de werkzaamheden kan er bruin water uit de . Vind geen drinkwater op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. In woningen aan de Molenweg en Commandeurskade in Maasland kunnen bewoners sinds woensdagmiddag 13.


Door de aanhoudende droogte is het vanaf donderdag juni in heel Vlaanderen verboden om drinkwater te verspillen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts