donderdag 25 december 2014

Rottumeroog excursie

Ga deze zomer mee op expeditie naar Rottumeroog. Let op: deze excursie is zwaarder en langer dan gemiddel en daarom niet geschikt voor kinderen . De Waddeneilandjes Rottumeroog en Rottumerplaat hebben aan belangstelling geen. Lopen over het drooggevallen wad naar Rottumeroog.


Je moet er wat voor over hebben, een bezoek aan Rottumeroog. Veel hoef je niet te doen, maar dat duurt wel lang, .

Geef je op voor de unieke Expeditie Rottumeroog ! Bij Rottumeroog ga je van boord. Honden zijn niet toegestaan tijdens deze excursie. Staatsbosbeheer organiseert jaarlijks excursies naar het onbewoonde Waddeneiland Rottumeroog. Een unieke kans om te genieten van de rust en stilte . Dan maar next best: met een reguliere excursie mee met een groep. Wadvaarders expeditie naar Rottumeroog een einde is gekomen.


Hoe vaak betreed je tegenwoordig nog een terrein dat volledig onbewoond is?

Toch is er een plek in ons kleine en volgepakte land waar niemand vertoeft, . Vogelexcursies met ervaren vogelgids voor groepen en prive- excursies. Excursies naar Rottumeroog. Op excursie naar een onbewoond eiland? Het kan komende nazomer in Groningen.


Samen met Rottumerplaat vormen ze een systeem dat Rottum wordt genoemd. Zuiderduin en Rottumeroog werden gescheiden van elkaar toen het eiland steeds hoger werd. Oer Hollandse luchten in september.


En dan naar het onbewoonde eiland Rottumeroog. Zuiderduin, dat ook wel Zuiderduintjes wordt genoem is een erg jong eiland dat vlakbij Rottumeroog ligt. Deze kans konden we natuurlijk . De twee eilandjes zijn gescheiden door een geul die . Een bijzondere excursie die was georganiseerd en werd begeleid door . De Nederlandse onbewoonde eilanden zijn van west naar oost Grien Rottumerplaat en Rottumeroog.


Bedrijfsuitjes op Schiermonnikoog of Ameland en andere verrassende dagtochten in het waddenland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts