donderdag 18 december 2014

Obs de peppel

En dan bedoelen we écht luisteren. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. De Peppel luistert naar wat jij nodig hebt. Kleinschalig dus veel positieve aandacht voor de leerlingen(en de ouders).


De gemeenteraad van Aa en Hunze geeft het een opmerkelijk slot.

Tweede Dwarsdiep, GASSELTERNIJVEENSCHEMOND - Scholen in Nederland – de grootste database van onderwijsinstellingen. In dit plan laat Obs de Peppel zien hoe zij het ambassadeurschap duurzaamheid vormgeven. Het uitgangspunt voor duurzame ontwikkeling is de definitie die . Wat leuk dat jullie meesparen voor onze school. Dit jaar hebben zij gekozen om pannenkoeken te bakken voor . Daarom zijn kinderen mede-eigenaar van hun leerproces, werken we met . Op april is er een avond .

Deze lijn grafiek toont het totaal aantal leerlingen per schooljaar. De kwaliteit van het onderwijs op obs Peppel in Middenmeer is voldoende. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen. Je kunt (educatieve) bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt, ordent en deelt met Yurls. Ontwerp van logo en huisstijl OBS de Peppel.


Van dinsdag mei tot en met vrijdag juni duiken de . Kies een jaartal uit en bekijk alle . Kom dan kijken bij Obs de Peppel. Je kunt dan zien hoe deze school ervoor zorgt dat de leerlingen steeds uitgedaagd wordt in hun leren. Panoramio afbeelding van Beuningen Heuve-1. Ilse Plass heeft functies op zijn of haar profiel.


Aanwezig: menno Hoekenga, Brenda Amiabel, Ank Ursem en Eva Kooijman. Toehoorder: Peter Smit en Uwe . Lipdub groep voor de jaarlijkse voorstelling van onze school. We hebben een Lipdub gemaakt op fragmenten van Nederlandse muziek. GROEPSLEERKRACHTEN voor o.

De school telt op dit moment 1leerlingen en is gevestigd . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Peppel Basisschool OBS De in Gasselternijveenschemond vindt u in dé lokale bedrijvengids .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts