vrijdag 12 december 2014

Duurzame bedrijven amsterdam

Greenjobs, de vacaturebank voor Future Proof bedrijven en werknemers. Duurzame Organisatie in Amsterdam. Filter by: Sorteer op: relevantie - datum.


Wij streven naar bewustwording en verbinding in Amsterdam. Ieder bedrijf IN Amsterdam die binnen ons profiel past kan een gratis profiel krijgen!

Vacature Functioneel (Applicatie) beheerder bij VluchtelingenWerk in Amsterdam. Vacature Hoofd bedrijfsvoering Energiedistributiebedrijf bij de Rijksoverheid in . Als ondernemer heeft u een grote invloed op milieu en maatschappij. Plant u een bedrijfsuitstap of een teambuilding? Vraag is alleen: hoe doe je dat?


Vind eenvoudig biologische restaurants, fairtrade winkels en andere duurzame bedrijven bij jou in de buurt! Laat je inspireren door vijf duurzame en circulaire activiteiten om te ondernemen in Amsterdam met jouw (potentiële) partners.

Het bedrijf toont dat plastic een waardevol materiaal is, wat de zin zet tot recycling in plaats van . Op de bedrijvendag , vrijdag juli, stond ICOVA met haar stan tezamen met andere duurzame bedrijven en instellingen in Amsterdam , trots haar . Omdat er meerdere bedrijven in het kantoorgebouw zijn gevestigd heeft de . Dat kiezen wij als uitgangspunt om te bouwen aan duurzaam Amsterdam. Steeds meer bedrijven maken werk van duurzaamheid. Ze kijken hoe bedrijven energie kunnen besparen en duurzaam kunnen opwekken. Zonnedaken op huizen en bedrijven voor opwek duurzame stroom. De Gemeente Amsterdam wil duurzaam ondernemen zichtbaar maken en koplopers belonen.


De Gezonde Stad geeft duurzaam advies en helpt bedrijven en organisaties met. Dat biedt nieuwe kansen voor de haven zoals duurzame energieopwekking, de op-. Vandaag heeft Simadan naar buiten gebracht dat zij de bedrijven in haar . De gemeente ondersteunt Amsterdamse ondernemers die duurzaam willen ondernemen. Samen realiseren we duurzame doorbraken. QO Amsterdam Hotel van de toekomst.


Ondersteuning bij projecten in duurzaamheid en circulaire economie.

Ons doel is met jonge talenten duurzaamheid te stimuleren en de energietransitie te versnellen. Urgenda is de organisatie voor innovatie en duurzaamheid die Nederlan samen met bedrijven , overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren. Bedrijven , organisaties, lokale overheden in Zuidas . IJ en de skyline van Amsterdam.


Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Werkplekken en kantoorruimte in amsterdam centrum. Voor duurzame ondernemers in de groene verzamelpanden van De Groene Bocht.


Nudge – Een bedrijf met een missie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts