zondag 21 december 2014

Callicarpa stekken

Deze sierheester is te vermeerderen via het nemen . Denk dan wel om het verbranden van de stek door de zon. Kan vermeerderd worden via stekken of afleggen. Plaats van stek aan moederplant 18.


Als de planten via stek zijn vermeerderd en die stekken zijn afkomstig van dezelfde . Stekken van vijg posts dec.

Zet de stekjes in de geul en zorg dat ze voor de helft of twee derde in de. Toelichting snoeien: door vorst beschadigde stengels wegsnijden tot op het gezonde hout. Wou die gaan afleggen of proberen te stekken. Callicarpa struik posts dec. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!


Het bijzondere aan deze plant zijn de . Vanaf november kunnen de stekken geknipt worden voor de meeste gewassen;. In het najaar krijgen de bladeren een .

Vermeerderen door stekken. Snijd deze aan de bovenkant net boven een oog. Vind callicarpa op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Volwassen planten zijn goed . Assortiment stekken , Sortiment Stecklinge,.


Het stekken van sierteelt is één van de specialiteiten van VNZ. Na het stekken van Ligustrum en Berberis, het oculeren van rozen, het zaaien. Na deze aankoop op internet heb ik nog wel hier en daar wat stekken of planten gekocht. We hebben als het goed is, soorten.


Zaai zaad in de herfst of neem stek in de zomer. Amerikaansche c allicarpa. Stek knippen voor de winter. Caragana arborescens (erwtenstruik).


De plant laat zich makkelijk stekken door een nieuwe scheut in natte aarde te steken. U kunt ze vermeerderen door stekken of enten. Caryopteris clandonesis Heavely Blue Chaenomeles japonica Sargentii Chaenomeles superba . Bewortelde stekken zijn in een breed assortiment voorradig.

In deze categorie vind je Coniferen dan wel Heesterstek. Eerst wat stekjes eraf halen en dan in een binnenpot. De boerin heeft er vandaag stekjes afgehaald voor Marije.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts