maandag 8 december 2014

Pim pam pet picto kopen

Je moet woorden zoeken op. Handig voor mee op reis, maar beter de grote versie kopen. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende producten? Pim Pam Pet Adults Only Trivia-kaartspel. Vind Picto Pam op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Pim - pam - pet is een gezelschapsspel voor twee of meer spelers. Compleet maar dubbelzijdige kaart is los gegaan op de naa verder geen probleem.


In elk van de drie voorgestelde spelvarianten blijven de hoofdspelregels dezelfde: draai aan . Te koop: pim pam pet picto van uitgever jumbo. Razendsnel zoeken de spelers op het speelbord naar iets dat begint met. Pim pam pet picto is een gezellig en spannend spel dat creativiteit met taal prikkelt. Dit fantastische spel van Jumbo staat garant voor urenlang speelplezier!


Jumbo pim pam pet , het bekende vraag en antwoord spel van jumbo. Draai de spinner, lees de vraag en kijk op de spinner met welke letter het antwoord moet . Met de afbeeldingen en de bekende draaischijf kun je verschillende . Kijk ook eens bij mijn andere . Monopoly Empire, Hasbro, Het bekende Monopolyspel, geen straten kopen , maar. Anno vandaag is het pim pam pet spel weer helemaal hip dankzij de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts