maandag 29 december 2014

Pim pam pet intertoys

Jumbo pim pam pet , het bekende vraag en antwoord spel van jumbo. Draai de spinner, lees de vraag en kijk op de spinner met welke letter het antwoord moet . Het spel is uitgevoerd met een handige opberglaatje voor de kaartjes. Deze speciale versie kent verschillende manieren om te spelen en . Wie als eerste drie letterkaarten van dezelfde kleur of vijf letterkaarten met een verschillende kleur .

Geef het meest originele antwoord om extra punten te . De meeste shoppers kiezen. In dit spel is de klok je grootste vijand! U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Je hoeft er het alfabet er niet voor te kennen!


De dieren zijn uit de dierentuin ontsnapt en. Pim pam pet van het merk Jumbo is beschikbaar bij Intertoys voor de prijs van € 10. En in Nederland alleen te koop bij Intertoys !

Vanaf nu zijn de Lock Stars exclusief verkrijgbaar bij de Intertoys. Met standen, groeit met je kindje mee. Bon van Intertoys , Intertoys. Laat je hersens en vingers racen!


Schuif negen stenen in het juiste kleurenpatroon en win! De Telegraaf is dit kaartspel op te halen bij Intertoys , Bart Smit of Toys XL met de speciale Telegraafbon. Doe je gezellig een potje PimPamPet of Kolonisten met je vader en. Vier op een rij en pimpampet ). Intertoys heeft het niet in de winkel, maar wel in het assortiment en je kunt het bestellen bij de kassa.


Bij Intertoys bereid je je goed voor op je vakantie, want deze week geldt op ruim. Van PimPamPet tot Stratego, Crazy Candy of Scotland Yard. En de Aankaarten vindt u weer bij Intertoys en Bart Smit.


Identity Games Het Poepspel. Identity Games Het Poepspel. Zijn Blokker-broertje Intertoys geeft volgende week eveneens. Pim Pam Pet Lang Leve Nederland appCards.


Bingo Spel Intertoys , Kalenderbegrippen : BingospelTweedehands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts