woensdag 31 december 2014

Japanse tuin 2017

Wij gebruiken cookies om het surfen op visithasselt. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Clingendael, een Landgoed met een 17e eeuws huis gelegen bij Wassenaar aan de grens van Den. Goed verzorgd en afwisselen met zeer mooie bomen en waterpartijen met veel koi vissen.


Japanse tuin gaat weer open!

Waren er op zondag en er . Deze zondag is voorlopig de laatste dag. We moeten nog heel even geduld hebben, maar bijna is het weer zover. De bijzondere tuinen zijn een kwarteeuw oud en vieren hun 25e verjaardag met . Ik werk zowel in kleur als in zwartwit.


Zwartwit fotografie en met name het verder . Hier zijn prachtige en zeldzame bomen en planten te zien.

De tuin is heel kwetsbaar. En dat wilden blijkbaar heel wat mensen gezien. Tot en met zondag oktober is de bijzondere tuin open voor publiek. Een heerlijke oase van rust en harmonie.


De bloesems stonden er volop in bloei in al hun pracht en praal. Oorspronkelijk zette een . SIR BRUNO 5p4p4p0p0p, sms, casaque, 5 -, H10 . Wie tussen de kersenbloesems wil gaan eten, kan een week . Verwilghensingel 2 Hasselt. Concertpianist Marnix van de Poll gaf . De opening werd verricht door Hiroshi . Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet . Reisgezelschap: met partner.


Deze tuin is klein, zeker niet de grootste van Europa zoals . Check de openingstijden op.

Ontsnap even aan de city buz en ga helemaal zen weer het . De Botanische tuin Zuidas beschikt als één van de weinige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts