woensdag 31 december 2014

Anaphalis triplinervis onderhoud

Duurzame, langbloeiende plant die ook als snijbloem of droogbloem gebruikt wordt. Deze soort woekert niet en daarom is er nauwelijks onderhoud nodig. De plant wordt niet hoger . Anaphalis stelt weinig eisen buiten een niet te vochtige grond. Het blad is grijs wollig behaard.


Groeiplaats: In vrij schrale, droge tuingrond.

De bladeren zijn wollig behaard. Onderhoud : Ook al zijn de planten in het najaar afgestorven kunnen ze toch nut . Dit blad is een beetje behaard. Van juli tot en met september staan bovenop de stengels.


Hij bloeit met witte bloemen in de zomer. Zij bezitten grijsviltige bladeren. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogt van . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.

Hier vind je een selectie voor een zonnige tuin. Vraagt weinig onderhoud en is zeer mooi te combineren met andere vaste planten. Doordat deze variëteit lager. Een appeltje plukken van mijn eigen appelboom.


Siergrassen: toepassing en onderhoud. Tuinaanleg en Plantencentrum De Witte Berk gevestigd te Keerbergen. Levering en onderhoud vrouwenmantel of alchemilla. Find this Pin and more on Shade Garden by . Siberische Edelweis wit juni-sept grijs viltig. Het materiaal en de machines voor het onderhoud bevinden zich ter plaatse.


Het onderhoud gebeurt vanaf deze locatie. Geen onderhoud noodzakelijk. Plantuitgiftedag Costerustuin, Hilversum, Noord. Valse edelweiss bloeit met hoofdjes van witte bloempjes.


Ze kan uitstekend worden gebruikt als droogbloem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts