woensdag 3 december 2014

Houtworm vloer

De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes valt boormeel en houtstof. De houtworm kan vooral meubelen en houten vloeren zwaar . Al etend boren houtwormen gangen in balken, meubels, vloeren en andere houten voorwerpen. Professionele bestrijders zien aan de grootte van de gaatjes en .

Houtworm of boktorren tasten uw houten vloer aan. De larven van deze insecten voeden zich aan uw houten vloer. U herkent de houtworm aan kleine gaatjes . Een enerverend probleem is het vaststellen van houtwormen in een net aangelegde houten vloer. Jammer genoeg komt dit meer voor dan u denkt.


Ruim een jaar heb ik een houten vloer aangeschaft bij Fairwood. Plotseling verschijnen er nu gaatjes in met hoopjes zaagsel er bij.

Helaas gaat het niet altijd op dat houtworm enkel kiest voor onbehandeld hout. Wij leggen je hieronder de opties uit. Heb je houtworm in huis of de schuur dan wil je daar vanaf. Die gaatjes in het hout zoals in balken van dak en vloer zijn met een zaklamp goed te zien en als . Onder andere meubels, vloeren en constructiebalken kunnen door houtworm ernstig beschadigd worden.


Om dit te voorkomen moet u meteen . Heeft er iemand tips over milieuvriendelijk houtworm bestrijdingsmiddel? Er blijkt houtworm te zitten in uw pas aangekochte woning. De expert zal alle balken onder de vloeren , alle balken van het dak, de trappen, kortom al het hout. Hoe injecteer je precies een geoliede plankenvloer die door houtworm is aangetast? Ik ben een beetje onvoorbereid te werk . Ik zou deze vloer zo snel mogelijk willen behandelen.


Doordat de houtworm de draagkracht van houten constructies aantast kan er een instortingsgevaar ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan houten vloeren en . De ene site zegt, gewoon laten doen, houtworm verdwijnt vaak vanzelf. Nu blijkt dat ik een onbehandelde vloer had kunnen insmeren met een product tegen houtworm , maar daarvoor is het nu te laat.

Schade aan uw totale woning, meubels en vloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts