donderdag 4 december 2014

Liguster snoeien

Je wilt een liguster haag snoeien ? Plantencentrum Maréchal geeft je uitgebreid advies! Bekijk onze snoeitips en leer alles over het snoeien van de liguster ! Echter als deze niet wordt bijgehouden kan de haag er onverzorgd uit gaan zien. Wij geven tips om een verwaarloosde ligusterhaag te snoeien.


Raadpleeg onze handige website!

Budgetplant, ook voor de beste liguster snoeitips. Hagen van liguster : De ideale periode voor het snoeien van . Informatie over onderhou bemesting en snoeien van de ligusterhaag vind je hier. Ligustrum aureum - bontbladige liguster.


Wij helpen je bij het onderhoud aan je ligusterhaag. Om je liguster mooi in vorm te houden mag je je toch verwachten aan . Je ziet em vaak als erfafscheiding. Modeste geeft in deze korte filmpjes nuttige tips voor klusjes in de tuin.


Veel meer informatie krijg je als.

Nadat je nieuwe ligusterhaag besteld en geplant is, kun je hem niet simpelweg aan zijn lot overlaten. Gelukkig is een ligusterhaag snoeien en verzorgen niet . De in onze streken inheemse liguster is een klassieke haagplant. Hoe u de liguster snoeit hangt dus sterk van uw voorkeur af. Door snoei ontstaat een steeds grotere verdichting van het groen.


Rechts: De snoei van soorten als beuk, haagbeuk of liguster tot haagplant met als doel een . Zonder die snoei draagt de liguster volop pluimen met roomwitte bloempjes. Deze verspreiden ook een zoete, wat zwaardere geur. Snoei liguster flink terug, tot een derde boven de grond.


Knip van beuk en haagbeuk een derde deel van de hoofdtakken en dikke zijtakken af. De liguster is een sterke heester die niet alleen veel schaduw biedt, maar ook. Snoeien kan in elk gewenste vorm, indien de haag te dun of te . Ja hoor, deze kan je nu snoeien , misschien dagen wachten voor soms nog een beetje vorst. Deze elegante vorm is perfect voor kleine tuinen. De bolliguster doet het ook goed in een plantenbak.


Waar je ook knipt, hij loopt altijd weer uit. Rond Augustus de jongen twijgen wegknippen zodat de oude vorm van het jaar ervoor terugkomt. Een ingrijpende verjonging . Van Snoeien liguster tot tuinaccessoires.

Ook handige informatie over bloembollen en planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts