vrijdag 5 december 2014

Knoflook slakken

Knoflook spray tegen slakken en rupsen. Nu zijn er veel oplossingen voor een slakkenprobleem, en met . Als je zout om je planten strooit komen de slakken niet dichterbij. Ook mijden ze plaatsen en planten die met knoflook -extract zijn bespoten. Ik ben ervan overtuigd dat de klimaatverandering hier een .

Biologisch bladluis en slakken bestrijden met knoflook. Lees hier het recept dat je zelf kunt maken en ga aan de slag met het weren van slakken. Slimme tips tegen slakken : lok egels en vogels, kies planten die slakken haten en. Oost-Indische kers, lavendel en kruiden als salie, tijm en knoflook. Elke ochtend kunt u de slakken verwijderen.


Een schaaltje met bier in de tuin helpt slakken verdrijven. Laat u staan op kamertemperatuur.

Slakken houden niet van knoflook. In de categorie van de weekdieren zitten tslakken. Net zoals mossels, oesters, inktvissen, enz.


Een product op basis van knoflook blijkt . NATUUR Wiel Caelen informeert bezoekers van hostatuin Hoensbroek over huismiddeltjes. Sommige tuinbewoners heb je liever niet bij je jonge planten. Daarom deelden we eerder al tips tegen slakken en hebben we vandaag . Iemand tips voor een goed product voor slakken bestrijding? Kies voor planten waar slakken een hekel aan hebben, zoals akelei,.


Wij vroegen jullie naar jullie beste . Hosta en slakken , slakken de grootste vijand van de Hosta, wat kunt u er allemaal. In Nederland kennen we zowel de naaktslak als de huisjesslak. Van allebei de slakken kunnen mensen veel hinder ondervinden.


Bieslook in de buurt van de meest gevoelige planten neerzetten kan . Ik heb het natuurlijk over knoflook.

Volgens de verhalen houden vampiers niet van knoflook , maar slakken doen dat net zo min. Sterker nog: knoflook is giftig . Voorkom schade aan je planten en jaag naaktslakken en huisjesslakken de tuin uit. This Pin was discovered by jo daemen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Niet alleen mensen zijn dol op de hosta, ook slakken lusten er wel pap.


Breng één liter water aan de kook en laat de knoflook voorzichtig In . Naar smaak ook wat knoflook. Doe de slakken erin en laat dit tot minuten op een matig vuur koken. Zodra de slakken mals zijn (eventueel proeven), zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts