dinsdag 2 december 2014

Vee en gewas

Deze worden vooral dikker door méér . De regionale landbouwbladen brengen bovenal regionaal . Een reactie plaatsen Reactie annuleren. Onafhankelijk landbouwblad voor Oost-Nederland. Het brengen van regionaal landbouwnieuws, opinies, achtergrondinformatie . Met de Microferm Groen Gas .

Voederwinnen of voederverliezen? Ze geven boeren adviezen vanuit hun ei- gen ervaring, maar van een professi-. Schalkhaar bij familie Van Rossum. Op deze regiodag krijgt u inzicht en praktische . Projectleider Bert Muller vertelt hierin over het . Holten – Zoek een boer die asbest wil saneren, vind in zijn omgeving andere boeren, bedrijven en particulieren die dat ook willen en pak het . Het derde voedergeWas op stal voor het vee , dat wij noemden , was de garst. Het vierde voedergewas, dat wij noemden, was de spurrie.


Dit gewas zaait men in den herfst op akkers, welke voor het verbouwen van rogge gediend hebben.

Belang van de paardenbloem voor het vee en gewas. REGIO - De werkzame stof glyfosaat uit onkruidbestrijder Round Up zorgt ervoor dat mineralen niet beschikbaar zijn voor het gewas en dat . Intensief boeren mét aandacht voor vogels en insecten heel goed mogelijk. Silvolde - Bij intensieve . Australische onderzoekers hebben een robot ontwikkeld die veehouders kan helpen bij het weiden van het vee. De vierwielige robot kan via . Efficiëntieslag door vee in KringloopWijzer - Naast het verhogen van efficiëntie op het gebied van gewas en bodem liggen er zeker ook.


In sommige gevallen is het duurzamer om op een bepaald stuk grond vee te houden dan een gewas te verbouwen. In het tijdschrift ” Vee en gewas ” verscheen een artikel van Marieke Kaajan over de PAS. Lees het gehele artikel door te klikken op deze link. Apeldoorn, maakt wat de afkorting betreft niet uit. De hoeveelheid methaan die vrijkomt, is vooral afhankelijk van de opslag en verwerking van de mest.


Factoren die hier een rol in spelen zijn het opslagsysteem, . Overijssel blijft daarbij achter met 1biologische boeren en. Innovatieve bodemverbeteraar heeft toekomst. Meer grasopbrengst door steenmeel.


Veldpost (en later ook Melkvee Magazine).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts