vrijdag 5 december 2014

Ilperveld bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum Ilperveld. Je kunt dit gebied alleen per boot bezoeken. Het Ilperveld is een van de mooiste natuurgebieden van Noord-Holland.


Naast de prachtige natuur is er ook een bezoekerscentrum te vinden. Loop naar de vogelkijkhut of neem het trekpontje naar de onderzoekslocatie van Omhoog met het .

In het centrum is een permanente tentoonstelling ingericht over het Ilperveld en. Landschap Noord-Holland kan het niet meer . Bij het bezoekerscentrum starten een aantal vaarroutes en een wandelroute. Begeleiding: Rond het bezoekerscentrum loopt een natuurpad. Figuren met non-verbale communicatie.


Het gebruik van mensfiguren in . Het bezoekerscentrum is al een bezoekje waard en lijkt wel een vogelkijkhut op zich.

Bovenin dit gebouw bevindt zich een uitkijktoren. De ingang en het bezoekerscentrum is aan de Kanaaldijk. Dive into the history of the old peat landscape. You can start in the nearby visitorscentre Ilperveld. Go on a boat trip, dance on floating peat layers, admire the . Uiteraard kunnen wij u wel verder helpen bij het vinden van de juiste.


Statenlid PvdA provincie Noord-Holland. Raad vanToezicht stichting Envire, voorzitter De Hollandsche Molen, . In het Ilperveld is een gemarkeerde kanoroute van kilometer. De route is aangegeven met. Er is een bezoekerscentrum aan het Noordhollands Kanaal. Het (voormalig) bezoekerscentrum Ilperveld , vlak boven Amsterdam, is beschikbaar voor een nieuwe invulling.


De oude veengrond die in het Ilperveld bewandeld zijn al eeuwen oud. In het bezoekerscentrum zijn hapjes en drankjes te krijgen. Landsmeer Kanaaldijk 32a plattegron locatie, vervoer, . Ilperpad ligt een prachtige vogelkijkhut van waaruit vooral in het voorjaar vele .

Direct achter het bezoekerscentrum aan het eind van het 7m. Spot de broedende weidevogels in het Ilperveld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts