dinsdag 10 februari 2015

Vliesdoek intratuin

Als u de plant gaat beschermen . In onverwarmde kas kan bij vorst het gewas eventueel met vliesdoek afgedekt worden. Vliesdoek als bescherming tegen vorst, kou en vrieskou. Als er vliesdoek op het gewas ligt kunnen sommige schadelijke insecten, zoals de koolvlieg en de . Bescherm je planten in de winter met noppenfolie, vliesdoek of afdekhoezen.

Lukt dat niet, pak ze dan in met vliesdoek of een afdekhoes. U vindt bij ons een enorm assortiment aan winterbescherming, varierend van vliesdoek en winterbeschermhoezen (thermohoezen) tot isolerende kokosmatten. Dit winterafdekvlies van Nature beschermt uw planten tijdens de winter. Vorstgevoelige planten kan je inpakken met vliesdoek of kant-en-klare hoezen. Hierdoor zal de plant minder snel bevriezen.


Ook zal er minder wind langs de . Gebruik jij ook vliesdoek in de moestuin?

Ik heb de afgelopen dagen nog vliesdoek over de zaailingen gedrapeerd. Tuinforum onderwerp: vliesdoek. BTW, vliesdoek zag ik gewoon bij de intratuin liggen,wel duur ,maar toch.


Hulstbessen fleuren elk balkon of terras op. Je kunt kleine cyclamen kopen voor in de pot, voor binnen of buiten op terras . Het materiaal dat hiervoor gebruikt wordt kan ook verschillen, volgende materialen kunnen gebruikt worden: vliesdoek (bij ons te verkrijgen), oude lakens, . Intratuin , bakken vol met planten die al bijna bloeien. Pak terracottapotten met planten bij strenge vorst in met bubbeltjesplastic,.


Stap 3: Inpakken met vliesdoek en een dakje erboven. Ontbrekend: intratuin Palmboom kopen? Palmbomen in alle soorten en maten - Palmexpert.


Wikkel om de palen wat jutte, vliesdoek of rieten matten heen om de plant goed af te dekken. Plastic of ander niet luchtdoorlatend materiaal is . Kunststof hoedje (cm) te plaatsen op tonkinstok ter bescherming van vliesdoeken en ander gewasbeschermingsgazen. Geschikt voor tonkinstokken van tot . Wij raden u aan de stam van de bananenplant in de winter goed te beschermen tegen vorst, met bijv.

Het vliesdoek wat ik hier lees lijkt voor mij ook echt een oplossing te zijn :o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts