dinsdag 10 februari 2015

Storti zelfrijdende voermengwagen

Storti zelfrijdende voermengwagen. Vanaf begin juli draaiden ze eerst proef met een gehuurd machine, maar het voeren voor melkveehouders beviel . De Dobermann SV is een futuristisch vormgegeven verticale voermengwagen met vijzel. Hij heeft een zeer luxe cabine, een cylinder . U kunt kiezen uit getrokken- en zelfrijdende voermenwagens.


Zelfrijdende voermengwagen , Mixer met enkel wormwiel.

Veel koeien melken en zelf blijven voeren. Dit is de eerste zelfrijdende voermengwagen van KEENAN. Wegens stopzetting bedrijf. Voermengwagen storti te koop. Enkele jaren geleden gekocht.


Volledig gereviseerde mengwagen. Wij hebben een storti dunker 210. Een storti zelfrijdende voermengwagen voor stal Assum!

We wensen ze met werkplezier met hun nieuwe aanwinst. Staat : Tweedehands - goede staat. Terriër, de ontwik- keling gaat door. Koop of Verkoop voermengwagen op Marktplaats.


Nieuwe en gebruikte voermengwagens worden te koop aangeboden op Werktuigen. Wij voeren met een zelfrijdende mengwagen ,het is een storti. Maar een voermengwagen wil ook zeggen dat er een trekker voor moet.


Brandstof: Type motor: Beschrijving: Horizontale zelfrijdende voermengwagen. Landbouwmechanisatie Gps systemen Metaalbewerking Producent landbouwmachines. Om dit doel te bereiken kunnen zij een groot assortiment van voermengwagens aanbieden. Getrokken en zelfrijdend , horizontaal en verticaal en een reeks . De zelfrijdende voermengwagen is voorlopig . Zoek voor gebruikte zelfrijdende voermengwagen.


Vertical self propelled cutter-mixer wagon. Mélangeuse automotrice verticale. In goede staat, gebruiksklaar. Verkoopadvertentie STORTI TW2voermengwagen in België.

Voor meer informatie, bel tlf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts