dinsdag 24 februari 2015

Sierui wit

Wij bieden een aantal grootbloemige Alliums en een aantal Alliums geschikt voor verwildering aan. Koop al uw mooie sieruien bij Jacobs Budgetplant. De sierui , familie van de alom bekende ui wordt steeds populairder om in tuinen te plaatsen.


Sierui - Allium, zeer decoratief en bijzonder in elke tuin. De kleur van de bloem is wit en heeft een doorsnede van cm.

De steel is bijzonder sterk. Een extra hoge allium waarvan de sneeuwwitte . Als de hoge soorten Sierui bloeien op de kwekerij zijn ze soms te groot om. Er ontstaat dan een sprookjesachtig effect van lichtpaarse bollen.


Grotere bollen geven hogere planten. Deze kwaliteits alliums produceren schitterende compact bloeiende witte , . Allium soorten zijn er ook in geel en wit.

De laatste voorjaarsbollen die in bloei komen zijn de sieruien oftewel Alliums. Dan bloeit de Sierui in heel veel tuinen. Een mooie sierui met brede blauwberijpte bladeren waar een, in verhouding, tamelijk grote witte , bolvormige bloeiwijze uit komt die op een korte steel staat. Sierui (Allium) geeft het voorjaar kleur met de prachtige grote bloemschermen in wit , geel, paars of blauw.


Wilt u in het komende voorjaar van . Deze bijzondere bloemen van de sierui vindt u terug op Fluwel. Laat u verrassen door hun elegantie en prachtige kleuren! De Sierui (Allium) een spectaculaire en architectonische bloembol. Alliums sieren de tuin met hun grillige structuren in diverse kleuren, witte , roze en paarse. De allium bol staat ook bekend als de sierui , de allium is namelijk familie van de . Van oorsprong komt de sierui vooral voor in Europa, Azië en het Midden-Oosten.


Sieruien of Alliums zijn mooie bloembollen voor onze tuin. Sierui staan bekend om de grote verscheidenheid aan kleur, geur en hoogte. De grote familie sierui speelt een smakelijk rol in de keuken, maar is vooral een sfeermaker in de tuin.


Hij is wit als sneeuw en wordt wel meter lang!

De nederlandse naam is Sierui , familie van de Liliaceae. Gelderse roos of de Viburnum opulus is geen roos maar een wit bloeiende . De bladeren zijn grijsgroen en . Een mix van twee soorten Alliums in paars en wit voor een late voorjaarsbloei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts