donderdag 26 februari 2015

Riool aansluiten

Moet je een afvoer aansluiten op de hoofdafvoer die naar het riool leidt? In de onderstaande klusbeschrijving zie je hoe je een aansluiting maakt op een . Wanneer Pidpa instaat voor de nieuwe rioolaansluitingen in je gemeente kan je een aanvraag indienen via bovenstaande knop. Wij vragen je om ons, samen. Als u voor een nieuw huis of renovatie van uw woning een aansluiting wilt op de.


Twee pvc-buizen op elkaar aansluiten is vrij eenvoudig.

Hebt u een nieuwbouwhuis of een nieuw bedrijfspand? Ga dan naar Mijn Aansluiting voor uw aansluiting op waterleiding én riool. In de meeste gemeenten en steden mag je niet zelf aansluiten. Je moet de rioolaansluiting laten uitvoeren door de beheerder van het rioleringsstelsel. Het betreft hier rioolaansluitingen voor panden die nog niet zijn aangesloten op de riolering of die pas zijn gebouwd in een reeds langer bestaand gebied.


Een rioolaansluiting is een verbinding tussen de openbare riolering en de riolering op particulier terrein. De aansluiting over eigen grond moet u als eigenaar . Elk gebouw in Rotterdam moet een aansluiting op de openbare. Het aansluiten van een riool brengt kosten met zich mee.

Om u een idee te geven wat de te verwachten kosten zijn leest u hieronder meer over de tarieven. Als u op het gemeentelijk riool wilt aansluiten heeft u instemming of een rioolvergunning nodig van de gemeente. In Nederland heeft elk perceel dat.


Als u woont langs een straat met riolen, dan bent u verplicht daarop aan te sluiten. Een nieuwe aansluiting moet u vooraf aanvragen bij het . Wij zorgen voor een aansluitpunt van uw woning, bedrijf of gebouw op het rioolstelsel. Is uw woning of bedrijf niet aangesloten op de riolering? Vrijwel alle percelen die afvalwater produceren zijn aangesloten op het gemeentelijke riool. De gemeente neemt het afvalwater van de particulier over vanaf het . Dat geldt ook wanneer u het riool wilt vervangen.


Bij het plaatsen van het buizensysteem voor afvalwater dat uitmondt in de riolering hou je rekening met de diameter van de buizen, de hellingsgraad en de. Aanvraag tot aansluiting op de riolering. Je doet jouw aanvraag vanaf nu dus rechtstreeks bij . De rioleringen in Sint-Katelijne-Waver worden beheerd door Hidrorio. Heeft u vragen over de riolering in uw buurt of wil u aansluiten op het rioleringsnet dan . Daarnaast zorgt de gemeente ook voor de aansluiting van uw woning, bedrijf of gebouw op het riool. De aanvraag tot aansluiting kan je hieronder downloaden.


Het ingevulde formulier dien je te bezorgen aan de Watergroep (gegevens staan op het formulier).

Gaat u een nieuw huis of bedrijfsgebouw bouwen? En hebt u een aansluiting op het openbare riool nodig? Vraag op tijd een rioolaansluiting aan bij de . De begroting voor het aansluiten ontvangt u voordat wij uw aanvraag in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts