maandag 9 februari 2015

Moestuin amersfoort

De moestuin is een belangrijk element op het Middeleeuws Erf De Bergkamp. Hier worden kruiden en groenten geteel om te eten en om stoffen mee te verven . Het tuincomplex ligt op een prachtige plek in het Schothorsterpark tegenover de middeleeuwse boerderij in Amersfoort. De Breede Morgen maakt deel uit van . Bezoekadres: Dorresteinsesteeg 4A.

Een mobiele moestuin is een verplaatsbare eetbare tuin van 1m waarmee we de voedselproductie in de stad willen onderzoeken en stimuleren. Het is duidelijk dat de moestuinen werden gemist in Vathorst, we hebben. De gemeente Amersfoort heeft het gebied aan de overkant van de . Joffrey Lagendijk (29) teelt groente in zijn voortuin, één van de weinige in zijn buurt Jeruzalem. De oogst wil hij met de buurt delen.


Volkstuinvereniging Emiclaer is gelegen aan de rand van park Schothorst. Moestuin Zijpenberg in Vathorst, Amersfoort. Speeltuin Rivierenwijk heeft een mooie moes-ontdektuin naast de kabelbaan, deze is voor gebruik van de leden.

We werken nu met een groep van. Bij Hoeve Groot Zandbrink wordt. Verhuurder, Lonneke Sondorp. Locatie, Liendertseweg, Liendertsedreef, Amersfoort.


Welkom op de website van de volkstuinvereniging Het Soesterkwartier in Amersfoort. Op deze website willen wij u graag kennis laten maken met onze . Hallo, Ik zoek hulp bij het opstarten van mijn moestuin. Ik heb een redelijk grote tuin in Amersfoort , gewoon aan mijn huis en wil daar voor één . Officiële start ecologische moestuin in Vathorst. Amerpoort klusteam de moestuin aan de Zijpenberg in de wijk Vathorst in Amersfoort.


Leer hoe je permacultuur toepast in de praktijk. Heb je geen moestuinpotjes, dan kun je ook een mini- moestuin komen maken. Hier vind je plekken waar activiteiten worden georganiseerd of die je kunt gebruiken als buurtbewoner. Op Tuinpark Laakzijde in Amersfoort Vathorst staat op een ecologische wijze. Op de kaart geeft je een overzicht.


Wat heeft het centrum van Amersfoort toch veel leuke straatjes. Deze week mocht ik weer binnenkijken in een fantastisch huis dat .

Help mee in de moestuin van Natuurboerderij De Brinkhorst (Vathorst). Er komen steeds meer bewonersinitiatieven in Amersfoort. Beleef de lichte, pure en eerlijke smaken van groenten en fruit uit eigen kas en moestuin.


Bekijk onze menukaart en reserveer online. Boer Aan Huis helpt (groepen) mensen bij het opstarten en onderhouden van een eigen moestuin. Buurtdag Koppel aanleg moestuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts